Keystone logo
American University Of Technology

American University Of Technology

American University Of Technology

Introduktion

University Mission

Missionen for AUT er at give et innovativt, TEKNOLOGI-RICH, IVÆRKSÆTTEROMRÅDET, EXPERIENTIAL universitet læringsmiljø, der producerer samfundsaktive og markedsklare kandidater.

University History

American University of Technology (AUT) blev grundlagt af fru Ghada Hinain i 1998 i Fidar - Halat, Libanon som en ikke for profit, privat institution for videregående uddannelse og fået sin præsidentielt dekret 2143 i januar 2000.

AUT har nu tre ekstra campusser i Tripoli, Tyrus, og Akkar. Den Tripoli off-campus program startede driften i 2002.

AUT tilbyder 27 majors på en bachelor niveau (bachelor) og seks kandidatuddannelser (skibsførere) under tre fakulteter: Business Administration, Applied Sciences og Arts and Humanities. Med over 3000 alumner og omkring 1500 nuværende studerende og 90 fuldtidsansatte og deltidsansatte instruktører og 65 medarbejdere medarbejdere, har AUT haft succes med at give hver af sine studerende personlig opmærksomhed, kvalitet uddannelse og international eksponering, der forbedrer betydeligt karrieremulighederne for sine kandidater.

Akkreditering

AUT opnået fuld universitetsstatus den 18. januar 2008 af dekret 8465 med både bachelor- og kandidatuddannelser er akkrediteret af ministeriet for højere uddannelse i Libanon. AUT er nu medlem af AACSB International (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business) og ABET (Accreditation Board for Engineering and Technology) internationale akkrediteringsorganer.

Kultur og kulturarv

AUT Cares for kultur og kulturarv Hovedformålet med denne AUT projekt for National Heritage 2015 er en oplysningskampagne for vigtigheden af ​​arv som kulturel kapital ved hjælp af forskellige innovative teknologier til at give besøgende med mere kreative og præcise oplysninger om kulturarvssteder.

  • bronzealder
  • fønikisk
  • persisk
  • romerske periode
  • Crusaider Periode

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Lebanon Online

    Byblos Highway, Fidar - Halat, Lebanon , , Lebanon Online

Spørgsmål