Bachelor i mad- og biovidenskab
Azabu University
Nøgleinformation
Campus placering
Sagamihara, Japan
Lingvistik / Sprogvidenskab
Kontakt skolen
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Apr 2024
Introduktion
Studerende får grundig viden om fødevarevidenskab og tekniske færdigheder med det mål at opretholde og fortsætte med at udvikle et sundt samfund. Vi uddanner fødevarevidenskabsspecialister til at være aktive inden for en lang række områder relateret til mad. Studerende vil studere videnskaben om fødevaresikkerhed og funktionalitet, en velkendt del af vores daglige liv, ud fra to forskellige tilgange. Den første er området anvendt fødevarevidenskab, hvor de studerende udforsker maduddannelse og applikationer til fødevaresundhed og medicinske områder. Den anden tilgang er baseret på fødevarelovgivningsvidenskab, hvor eleverne får en nøjagtig forståelse af fødevaresikkerhed og fødevaresikkerhed og evnen til at evaluere dem.