Keystone logo
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Introduktion

Velkommen til BHMS, Business og Hotel Management skole!

BHMS er en af ​​verdens førende gæstfrihedskoler, beliggende i hjertet af Lucerne, en levende og smuk by i Schweiz.

BHMS schweiziske uddannelse koncept

De fire "søjler" på BHMS er uddannelse, praktikophold, personlig udvikling og international karriereplacering. Hver søjle spiller en central rolle i vores mission for at give den voksende globale gæstfrihed og service management industri med kvalitetsansatte, der er ivrige efter at demonstrere deres ledelsespotentiale.

Kvalitet akademisk uddannelse, som den første søjle, giver eleverne den akademiske og teoretiske viden. Praktik, som anden søjle, giver eleverne mulighed for at anvende viden til praksis på jobbet. Personlig og faglig udvikling, den tredje og vigtigste søjle, giver eleverne bløde og sociale færdigheder og disciplin, der motiverer eleverne, styrer dem, styrker dem og i sidste ende driver dem til at lykkes.

Det succesfulde resultat af alle tre søjler fører til fjerde søjle, en vellykket karriereplacering. BHMS har sit eget placeringsfirma «Masterwork», der hjælper alle kandidater til at få deres første internationale karriereposition.

68058_rsz_67965_cns_bhms_001-schooldescription.jpg

Hvad gør os specielt

Fast Track British BA-grad:

BHMS Business

Hands-on britisk MBA Dual Degree:

BHMS Business

Overførbare færdigheder:

Overførbare færdigheder er færdigheder og evner, der er relevante og nyttige på tværs af forskellige områder af livet: socialt, professionelt og i skole. Teamwork, ledelse, personlig motivation, organisation, tidsstyring, lytning, skriftlig og verbal kommunikation samt informationsteknologi findes i DNA'et i BHMS-uddannelsessystemet.

Unikt 5-ugers sigt system:

På BHMS Business

I hjertet af Lucerne City:

BHMS Business

Garanteret Praktik

68059_rsz_67966_lucernelandscape.jpg

Placeringer

Placeringer
  • Gütschstrasse 2-6 CH-6003 Luzern Switzerland, CH-6003, Lucerne

Spørgsmål