Bachelor i fødevareteknologi
Ho Chi Minh City University of Technology
Nøgleinformation
Campus placering
Ho Chi Minh City, Vietnam
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
4 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
VND 320.000.000
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2024
Introduktion
Studerende, der er interesserede i produktion, forarbejdning, emballering, sikkerhed og/eller transport af verdens fødevareforsyning, vil være interesserede i specialiseringen Food Engineering.
Studerende, der vælger at specialisere sig i fødevareteknik, vil blive undervist i at kombinere de grundlæggende principper for teknik (såsom væskemekanik, varmeoverførsel og masseoverførsel osv.), matematik og naturvidenskab (biologi, kemi og fysik) med avancerede kurser i fødevarekemi, mikrobiologi, fødevareforarbejdning og teknisk design.
Læreplan
Programoversigt
- Bachelor of Engineering (fødevareteknologi)
- Varighed: 4 år
- Antal point: 124 point
- Undervisningsmedium: Engelsk
- Studieafgift: cirka 80-100 millioner vnd/år (*)
(*for at studere 4 år i Vietnam)
Overføringsmuligheder
Studerende har 2 muligheder:
- Mulighed 1: Studerende studerer på HCMUT i 4 år og får Bachelor of Engineering (Fødevareteknologi) tildelt af HCMUT.
- Mulighed 2: Efter at have afsluttet 02 år på HCMUT, kan studerende med økonomisk og akademisk berettigelse overføre til vores partneruniversiteter i de senere 02 år for at afslutte deres studie til bachelorgraden tildelt af partneruniversiteterne.
HCMUT arbejder i øjeblikket på at knytte programmet til vores partneruniversitet i New Zealand. Oplysningerne vil snart blive opdateret her.
Curriculum Structure
- Bachelor of Engineering (fødevareteknologi) tildelt af Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT).
- Uddannelsesvarighed: 04 år hos HCMUT, Vietnam
- Undervisningsmedium: Engelsk
- Campus: Downtown Campus. Besøg vores campus her .
- Referencepensum er vist nedenfor. Besøg her for detaljerede og seneste opdateringer.
Liste over kurser
Ingeniørtegning | Menneskelig ernæring |
Generel kemi | Laboratorium for Fødevaremikrobiologi |
Almen fysik | Principper for fødevareforarbejdningsteknologi |
Fødevarekemi og biokemi | Videnskabelig socialisme |
Fødevareteknik 1 | Praktik |
Generel biologi | Biosikkerhed og fødevaresikkerhed |
Laboratorium for grundlæggende organisk kemi | Fødevarekvalitetsstyring |
Organisk kemi | Laboratorium for fødevareteknologi |
Fysisk og kolloid kemi | Laboratorium for enhedsdrift |
Fødevareanalyse | Sensorisk evaluering af mad |
Fødevareteknik 2 | Specialiserede projekter |
Fødevaremikrobiologi | Projekt om Food Plant Design |
Food Plant Design | Capstone projekt |
Kontakt eller besøg HCMUTs hjemmeside for yderligere information.
Galleri
Karrieremuligheder
Fødevareingeniører bruger deres evner til at udvikle bæredygtige og miljømæssigt forsvarlige fødevareprocesser til fremstilling af sikre, velsmagende, sunde og bekvemme fødevarer, da forbrugernes bevidsthed og efterspørgslen efter en sikker og rigelig fødeforsyning er steget
Kandidater har en bred vifte af job til at forfølge deres karriere. Arbejderne er dog normalt grupperet i følgende 4 kategorier:
- Produktudvikling: Arbejde med fødevareprodukter, emballage mv.
- Engineering: udvikling af processer og maskiner til fremstilling og opbevaring af maden.
- Teknisk ledelse: overvåger den måde, madvaren fremstilles, pakkes og opbevares på.
- Hygiejne og fødevaresikkerhed.