Keystone logo
Baikal State University

Baikal State University

Baikal State University

Introduktion

Baikal State University","author_url":"","source":""}" alt="157706_GlavnyjkorpusBGU.jpg" />

157706_GlavnyjkorpusBGU.jpg

Hvorfor BSU?

Baikal State University er et godt valg for højt motiverede unge mennesker, der er interesserede i faglig udvikling inden for en bred vifte af områder.

BSU's kernemission er at komme ind på det globale marked for videregående uddannelser med forskellige nutidige bachelor-, kandidat- og doktorgradsprogrammer og give undervisning og personaleudvikling af høj kvalitet.

BSU har stærke partnerskabsrelationer med mange udenlandske universiteter gennem uddannelsesaktiviteter, international forskning, fakultet og studenterudveksling. De værdifulde resultater af BSU-internationale samarbejde resulterede i medlemskab af adskillige uddannelsesmæssige forskningsforeninger, udenlandske studerendes tilmeldingsvækst, akademisk mobilitetsfremme, udvikling af dobbeltgradsprogrammer, afholdelse af internationale forskningsbegivenheder m.m.

Baikal State University er beliggende i Irkutsk, et stort administrativt center i det østlige Sibirien, med en befolkning på over 600.000. Kun 60 km væk fra Irkutsk er den verdensberømte Baikal-sø opført på UNESCOs verdensarvsliste. Irkutsk er en multikulturel by, der hjælper folk med forskellige nationaliteter med at passe ind i det lokale miljø, og mange ikke-beboere føler sig hjemme her. Irkutsk-borgere er venlige og tolerante og viser en reel interesse for andre folks kulturer og måder.

Universitetet har en lang historie. Siden 1930 er det blevet et stort akademisk og videnskabeligt center og er i øjeblikket ved at etablere sig i det internationale uddannelsesrum. Langtids traditioner, højt kvalificeret lærerpersonale, veletablerede videnskabelige skoler og en bred vifte af akademiske programmer - alt dette garanterer en kvalitetsuddannelse af potentielle specialister og ledere. Vi inviterer gerne unge mennesker fra forskellige lande til at studere ved Baikal State University .

Baikal State University tilbyder:

 • 25 bacheloruddannelser (en 4-årig akademisk periode)
 • 30 kandidatuddannelser (en 2-årig akademisk periode)

Universitetet tilbyder ikke kun klassisk akademisk uddannelse i økonomi, ledelse, jura, offentlig administration, handel, forretningsanalyse og turisme, men tilbyder også relativt nye programmer om internationale relationer, journalistik, lingvistik, oversættelsesstudier, kunst og humaniora med fokus om teori og metoder til undervisning i russisk til studerende på andre sprog, fremmedsprog i internationale relationer samt teori og praksis for tværkulturel kommunikation.

Ved at vælge Irkutsk som stedet for deres akademiske opholdssted får udenlandske studerende en vidunderlig mulighed for at rejse og observere smukke lokale steder, og også lære andre nationer at kende kulturer og måder.

Fordelene ved at studere ved Baikal University inkluderer:

 • en bred vifte af bachelor- og kandidatuddannelser baseret på vores bedste praksis
 • ajourførte uddannelsesteknologier
 • muligheder for at erhverve kompetencer, der er relevante i et multikulturelt miljø
 • kommunikation og interaktion med studerende fra over 10 lande; internationale akademiske grupper
 • Kandidatuddannelser i International Management og Banking and Finance (på engelsk);
 • muligheder for at vælge mellem et antal sprog, herunder russisk, til at studere samt at lære sprogundervisningsmetoder
 • deltagelse i akademiske mobilitetsprogrammer på grund af etablerede forbindelser og samarbejde med udenlandske universiteter og international organisation
 • gunstig geografisk placering og tilgængelighed af Irkutsk
 • en behagelig og veludstyret campus, som letter den akademiske proces og hjælper med at kombinere studier, hvile og sportsaktiviteter. Sovesalene er let tilgængelige og koster omkring $ 10 pr. Måned.

Baikal State University","author_url":"","source":""}" alt="157708_Karta_mix_Eng_2021-2.jpg" />

157708_Karta_mix_Eng_2021-2.jpg

Baikal State University dag

5 afdelinger (ledelse og økonomi; stat og lov; international økonomi og relationer; national økonomi; kultur, social kommunikation og informationsteknologi); 1 fakultet (internationalt fakultet)

 • 15.000 studerende;
 • 526 fakultetsmedlemmer, herunder 70 professorer med postdoktorgrad og 290 lærere med ph.d.
 • 30 smukt designede bygninger med moderne udstyr og fakulteter til uddannelse af 15.000 studerende;
 • fritidscenter for studerende (biograf);
 • samlet netværk med internetadgang, bibliotek med 1 milliard bøger, 6 læsesale og et elektronisk bibliotekssystem;
 • Forlag;
 • 10 forskningstidsskrifter;
 • TV-studie.

Irkutsk & Baikal State University Campus

Baikal State University er beliggende i Irkutsk - det kulturelle, turistmæssige, det økonomiske centrum i det østlige Sibirien nær Baikal-søen.

Bygningen af Baikal State University tilhører de historiske monumenter i Irkutsk. Campus har en historie på over 100 år.

Hovedbygningen blev bygget af arkitekten VA Rassoshin som Aleksandro-Mariinskaya city high school til ære for 25-årsdagen for det kongelige par Alexander III og Maria Feodorovna i 1894.

Den moderne campus ved Baikal State University er bekvemt placeret i hjertet af Irkutsk i krydset mellem de centrale gader i byen - Lenin Street og Karl Marx Street. I nærheden er der en god infrastruktur; de største byattraktioner, teatre, museer, indkøbscentre, busstoppesteder ligger her.

Baikal State University","author_url":"","source":""}" alt="157709_Scastlivyevypuskniki-1.jpg" />

157709_Scastlivyevypuskniki-1.jpg

Placeringer

 • Irkutsk

  Ulitsa Lenina,11, 664003, Irkutsk

Spørgsmål