Diætetik Major
Ball State University College of Health
Nøgleinformation
Campus placering
Muncie, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
Kontakt skolen
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2024
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Ball State's store inden for diætetik er et udfordrende program, der forbereder dig til det første trin i den tretrins proces med at blive en registreret diætist ernæringsekspert (RDN). Registrerede diætistiske ernæringseksperter (RDN'er) er ansat i mere end 40 unikke specialiteter inden for hospitaler, folkesundhedsklinikker, ældreplejesamfund, sportsorganisationer, skoler, statslige og lokale myndigheder, og mere.Hvis dit mål er at blive et RDN, er din timing er perfekt — efterspørgslen fra arbejdsgivere efter registrerede diætistiske ernæringseksperter er meget højere end det nationale gennemsnit. Uanset dine karrieremål, vil denne major udstyre dig til succes inden for ernæring.
Diætetikprogrammet er fuldt akkrediteret af Akkrediteringsrådet for uddannelse inden for ernæring og diætetik (ACEND), en afdeling af Akademiet for ernæring og diætetik.
Skridt til at blive en registreret diætist ernæringsekspert
De tre trin, der kræves for at blive en registreret diætist ernæringsekspert, er som følger:
Gennemfør en bachelorgrad, og optjen en verifikationserklæring fra et ACEND-akkrediteret bacheloruddannelse (som Ball State Didactic Program in Dietetics).
Bliv matchet med et ACEND-akkrediteret overvåget træningsprogram (som f.eks. Ball State Dietetic Internship Program).
Bestå Kommissionen for diætetisk registreringseksamen (CDR'er) for diætetisk registrering.
Hvad du vil lære
Didaktikprogrammet i diætetik indeholder fordybende, virkelige læringsoplevelser og forbereder de studerende på muligheder i:
- Ernæringsrelateret sundhedspleje (direkte patientpleje)
- Ernæring til velvære og sundhed
- Klinisk ernæringsstyring
- Samfundsbaseret ernæringspleje og programadministration
- Management af fødevareservicesystemer
- Fødevare- og ernæringspolitisk udvikling og implementering
- Mad og ernæringsrelateret forskningstolkning og anvendelse