Keystone logo
Ball State University Teachers College

Ball State University Teachers College

Ball State University Teachers College

Introduktion

Ball State University's Teachers College er det største undervisningsforberedelsesprogram i Indiana. Ball State University tilbyder over 30 nationalt anerkendte programmer på tværs af seks colleges. Studerende i Ball State Universitys program får mange muligheder for at udvise ekspertise inden for deres indholdsområde og pædagogik gennem streng forberedelse og rige og forskelligartede praktiske oplevelser.

Vores fremtrædende fakultet, prisvindende akademiske programmer og den rige arv fra samfundssamarbejde og lærerforberedelse giver de studerende en innovativ pædagogisk tilgang.

Vores mission er at forberede morgendagens lærere og forbedre de nuværende pædagogers færdigheder. Men vi tager også vores kritiske rolle i forskning, der vil fremme uddannelsesområdet, alvorligt. Vi tager vores ansvar alvorligt med at forberede fagfolk, der genkender, reflekterer og omfavner mangfoldighed.

Vores fælles ansvar er at forberede fagfolk, der genkender, reflekterer og omfavner et globalt samfunds mangfoldighed. Mangfoldighed inkluderer race, etnicitet, kultur, sprog, exceptionalitet, køn, kønsudtryk, alder, seksuel orientering, socioøkonomisk status, regional / geografisk baggrund og religion.

Vi er forpligtet til at rekruttere, støtte og fastholde et forskelligartet samfund af studerende, fakulteter og personale dedikeret til inklusivitet, retfærdighed og uddannelsesmuligheder for alle.

Vores forpligtelse realiseres gennem instruktionspraksis og læseplaner, studerendeoptagelsespolitikker, fakultet, personalerekrutterings- og ansættelsespraksis, kollegial engagement og belønningssystemer. Denne forpligtelse afspejles i alle skriftlige politikker og procedurer inden for afdelinger og kollegier og praksis med løbende vurdering for at sikre fremskridt og løbende forbedring.

Placeringer

  • Muncie

    North McKinley Avenue,881-959, 47303, Muncie

    Spørgsmål