Keystone logo
Barnard College

Barnard College

Barnard College

Introduktion

Barnard College sigter mod at tilbyde højkvalitetsuddannelse i liberal arts til lovende og højtydende unge kvinder, der tilbyder de uovertrufne fordele ved et fremragende boligkollegium i partnerskab med et større forskningsuniversitet . Med et dedikeret fakultet af lærde, der adskiller sig inden for deres respektive områder, er Barnard et samfund af tilgængelige lærere og engagerede studerende, der deltager sammen i intellektuel risikotagning og opdagelse. Barnard-studerende udvikler de intellektuelle ressourcer til at udnytte mulighederne, når nye felter, nye ideer og nye teknologier opstår. De opgraderer parat til at føre liv, der er professionelt tilfredsstillende og vellykkede, personligt tilfredsstillende og beriget af en kærlighed til læring.

Som et college for kvinder omfavner Barnard sit ansvar for at behandle spørgsmål om køn i al deres kompleksitet og haster og at hjælpe studerende med at opnå den personlige styrke, der gør det muligt for dem at imødekomme de udfordringer, de vil støde på gennem hele deres liv. Barnard ligger i det kosmopolitiske miljø i New York City og er forpligtet til mangfoldighed i dets studerende, fakultet og personale, og forbereder sine kandidater til at blomstre i forskellige kulturelle omgivelser i en stadig mere sammenkoblet verden.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • Broadway,3009, 10027, New York

Spørgsmål