Keystone logo
Barry University College of Arts and Sciences

Barry University College of Arts and Sciences

Barry University College of Arts and Sciences

Introduktion

På Barry University College of Arts and Sciences er læring en vigtig del af universitetets liv med vægt på studerendes forskning, praktikophold og service-læring. Med denne form for uddannelse er du forberedt på den vej, du vælger at gå i livet.

Uanset om du elsker kunst, humaniora eller videnskab, tilbyder vores 10 afdelinger dig stimulerende akademiske programmer, der forbereder dig på at imødekomme fremtidige udfordringer med tillid og viden. Som studerende kan du vælge mellem majors inden for 10 afdelinger i College of Arts and Sciences: Biologi, kommunikation, engelsk og fremmedsprog, kunst, historie og statskundskab, matematik og datalogi, fysiske videnskaber, psykologi, sociologi og Kriminologi og teologi og filosofi.

Uanset om du ønsker at opbygge en karriere, forbedre dine nuværende udsigter eller udvide dit perspektiv, vil vores kandidatuddannelser give dig den uddannelse, du har brug for. Du lærer af fakultet, der har erfaring inden for deres områder, og som er forfattere og redaktører af respekterede tidsskrifter og videnskabelige bøger, officerer i professionelle organisationer og modtagere af professionelle priser. Du kan vælge mellem programmer efter kandidatuddannelse inden for 3 afdelinger i College of Arts and Sciences: kunst, psykologi og teologi og filosofi.

Vores professorer vælger at komme til Barry, fordi undervisning er vigtig for dem. Selvom de er aktive inden for forskning, stipendier og kreative / performance-aktiviteter, fokuserer Barrys fakultet først på din læring. De vil guide dig til at omsætte det, du lærer i klasseværelset, i praksis gennem en bred vifte af læringsaktiviteter.

Vores studerende ved, at de kan forvente at henvende sig til deres professorer for at forstå deres interesseområder og livet generelt. Vores studerende har offentliggjort deres forskning sammen med vores fakultet, præsenteret på konferencer, vundet priser for deres arbejde, modtaget meget konkurrencedygtige priser og er blevet accepteret på topskoler.

Du vil have mange muligheder for at gøre en forskel i verden. Fra at hjælpe haitiske unge med at opbygge læsefærdigheder og livsfærdigheder, bygge bro over den digitale kløft i et kvarter i Liberty City og kæmpe mod vold i hjemmet, ændrer vores studerende verden til det bedre.

Placeringer

Placeringer
  • Northeast 2nd Avenue,11300, 33161, Miami Shores

Spørgsmål