Keystone logo
Barry University College of Arts and Sciences Bachelor of Arts i reklame og PR
Barry University College of Arts and Sciences

Bachelor of Arts i reklame og PR

Miami Shores, USA

0 Hours

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Bachelor of Arts i reklame og PR udvikler viden og færdigheder inden for reklame og PR og en praktisk forståelse af disse felters rolle inden for moderne integreret kommunikation.

Dette dual-track-program udsætter studerende for forskningsbaseret strategisk planlægning, udvikling af kreative materialer til flere kommunikationsplatforme og innovative anvendelser af medier til promovering, alt sammen baseret på overbevisende praksis etiske og moralske principper. Annonceringssporet undersøger yderligere reklamens indflydelse på samfundet, både inden for national og international sammenhæng. I modsætning hertil lægger PR-sporet vægt på skrivning og præsentationsevner rettet mod internt og eksternt publikum.

Studerende tager kurser, der forbereder dem til verdens jobmarked, herunder planlægning af reklame og PR, kreativt design, forskning og promovering. Derudover giver vores placering i Miami-området studerende mulighed for at udforske unikke praktikmuligheder inden for regionens mange reklame- og PR-bureauer, private virksomheder og almennyttige grupper.

Efter eksamen vil de studerende være parat til at:

Udvikle effektive reklame- og PR-kampagner

Forstå, hvordan forskning, strategi og positionering interagerer i forbindelse med professionel kommunikationsindsats,

Lav originale og kreative reklamematerialer,

Kommuniker effektivt med klare skrive- og præsentationsevner

Planlæg effektive mediestrategier, der anvender komplekse kampagner på tværs af medieplatforme, og

Anvende sunde etiske principper i praksis med reklame og PR, herunder følsomhed over for disse felters sociale indflydelse i forskellige kulturelle og globale sammenhænge.

Dine studier inden for reklame og PR slutter i et stort hovedsteneprojekt, hvor du producerer en komplet kampagne, der udnytter den viden, der er erhvervet i alle klasser i din major. Kampagnen udsætter dig for virkelige situationer såsom klientmøder, strategisk brainstorming og kreative designsessioner.

Antag at du er interesseret i kunst og er tiltrukket af de kreative aspekter af reklame og PR. I så fald kan du også videreudvikle dine produktionsevner med tværfaglige kurser i grafisk design.

Desuden giver Major og Advertising PR også dig chancen for at få praktisk erfaring inden for disse områder. Studerende i programmet opfordres til at forfølge praktikophold som en del af deres studier. Studerende får kredit i deres hovedfag, mens de forfølger værdifuld ægte erhvervserfaring, inden de går ud på jobmarkedet.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • BA i sport og fritidsledelse
  • Langley City, Canada
  • Richmond, Canada
 • BA Honours Reklame, PR og Branding
  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater
 • BA i journalistik og medievidenskab: Public Relations og Marketing
  • Prague, Tjekkiet