Keystone logo
Bastyr University

Bastyr University

Bastyr University

Introduktion

Siden starten i 1978, har Bastyr Universitet har været en pioner inden for videnskabsbaseret naturmedicin. Founders Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; og Joseph E. pizzorno, Jr., ND; sammen med Sheila Quinn, opkaldt skolen efter deres elskede lærer og bemærkede Seattle naturopathic læge Dr. John Bastyr. Med blot $ 200 i start omkostninger i løbet af deres ydmyge begyndelse, grundlæggerne skabte en vision for et akkrediteret naturlig sundhed skole, der nu er anerkendt som den førende sundheds kunst og videnskab universitet i verden.

Stiftende præsident emeritus dr Pizzorno oplevede universitetet gennem nogle betydelige vækst i løbet af sine 22 år i tjenesten, herunder overgangen til den nuværende 51-acre campus i Kenmore, Washington, for at imødekomme den voksende studerende. (Se den historiske tidslinje). Selvom skolen startede som en naturopathic lægemiddel college, Bastyr Universitet tilbyder nu mere end 20 graden og certifikat programmer. Med udgangspunkt i sin videnskabeligt baserede fundament, har universitetet været modtager af en række multimillion-dollar forskningsbevillinger fra National Institutes of Health.

I september 2012 universitetet udvidet igen, åbner Bastyr University California i San Diego, indbydende mere end 50 elever til sit konstituerende Doctor naturopathic medicin klasse. California første og eneste akkrediteret skole naturopatmedicin giver også en Master of Science i ernæring for Wellness og planer om at tilføje flere naturlige sundhedsprogrammer i fremtid.

Vores vision

Som verdens førende akademiske center for fremme og integrere viden i de fysiske sundhed kunst og videnskab, vil Bastyr Universitet omdanne sundhed og trivsel det menneskelige fællesskab.

Vores mission

Vi uddanner fremtidens ledere i de fysiske sundhed kunst og videnskab. Respekt helbredende kraft af naturen og erkendelse af, at krop, sind og ånd er uløseligt uadskillelige, vi modellere en integreret tilgang til uddannelse, forskning og klinisk service.

Centrale temaer

Akademisk præstation Forskning i Natural Health Arts and Sciences Klinisk Uddannelse og Community Health Tværfaglig Integration

Placeringer

  • Kenmore

    14500 Juanita Drive N.E. Kenmore, WA 98028-4966, , Kenmore

Spørgsmål