Keystone logo
bbw Italy | Venice

bbw Italy | Venice

bbw Italy | Venice

Introduktion

Din fremtid er vores nuværende.

Som en del af sin internationale ekspansion åbner bbw Hochschule, med afdelinger i Indien og Kina, den italienske afdeling i Venedig under navnet bbw Italy.

bbw Hochschule er et juridisk anerkendt privat universitet og er certificeret af det tyske undervisningsministerium med bachelorer og kandidater, der er gyldige i hele Europa; store multinationale virksomheder er til stede både i bestyrelsen og som en del af den videnskabelige komité for at styre kursusindholdet i retning af nuværende og fremtidige krav på arbejdsmarkedet og som et placeringsnetværk for de praktikophold, der er en del af uddannelsen.

bbw Hochschule startede sine aktiviteter i Berlin i 2007 med det formål at være en stærk akademisk partner for Berlin og Brandenburgs økonomi. bbw er vokset hurtigt ved at designe kurser for at imødekomme lokale virksomheders behov. På kun ti år er det blevet det største private universitet i regionen. Denne vækst er blevet drevet af en urokkelig forpligtelse til den akademiske udvikling af vores studerende.

Nogle bestyrelsespartnere: Siemens, Bombardier Transportation, Daimler, Holiday inn, Tui Cruise Otis, Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade, asr Allianz, DB Engineering Consulting, DB Mobility Logistics.

bbw's blanding af praktisk og teoretisk træning har set over 10.000 studerende starte deres karriere med et færdigheds sæt, der gør det muligt for dem at begynde at arbejde med det samme som både akademiske specialister og ledere. Vi er stolte af hver kandidat og stræber konstant efter at træne dem på en måde, der bedst forbereder dem til de problemer og udfordringer, der venter dem i et stadig mere internationaliseret jobmarked. En vigtig måde, vi gør dette på, er ved at forbinde og samarbejde om forskning og akademiske udvekslingsprojekter med førende universiteter rundt om i verden. Dette fokus har set bbw udvide sin tilstedeværelse ud over Berlin- og Brandenburg-regionen gennem strategiske internationale partnerskaber og alliancer med institutioner i Italien, Asien, Afrika og Rusland - samtidig med at der udvikles tættere forbindelser med forretningspartnere i EU.

bbw Italy tilbyder en række gradskurser baseret på de nuværende og fremtidige krav på arbejdsmarkedet med et specifikt fokus på de praktiske aspekter af forretningsprocesser og praktikophold i virksomheder, der er en del af det internationale bbw Hochschule-netværk.

Graden, udstedt i Berlin, er juridisk anerkendt på europæisk plan i henhold til Bologna-konventionen fra 1999, der er underskrevet af de europæiske ministre for videregående uddannelses fælles erklæring.

Studieforløbet er specielt designet til at træne en international tankegang og skabe muligheder for at arbejde i udlandet i bbw Hochschule forretningsnetværk.

Kurser undervises på engelsk.

Tyskundervisning vil være en del af et eller andet studieprogram for at forbedre de fremtidige studerendes konkurrenceevne og gøre dem i stand til bedre at integrere under deres ophold i Tyskland i sidste fase af deres bachelorgrad og under deres internationale praktik.

Ud over studiemodulerne vil der være en eller to obligatoriske praktikpladser, afhængigt af det valgte uddannelsesforløb, der varer mindst tolv uger med ikke mindre end 450 arbejdstimer.

Alle uddannelsesmoduler inkluderer 25% e-learning. Denne procentdel kan midlertidigt stige til 100% afhængigt af de aktuelle forhold i forbindelse med Covid-19.

Statistik

Graduate Survey 2019: 70 % af kandidaterne har allerede fundet et job, når de dimitterer eller er i gang med at gøre det. 97% er ansat inden for et år efter eksamen.

  Stipendier og finansiering

  Placeringer

  • Venice

   Fondamenta Zattere Ai Saloni 18/M 30123, , Venice

   Spørgsmål