Keystone logo
Benedict College

Benedict College

Benedict College

Introduktion

Benedict College er et kollegium, hvor hver studerendes erfaring med akademiske aktiviteter, boliger og aktiviteter på tværs af kurser er transformerende og kundeservice-fokuseret; samtidig arbejder Benedict-lærere og -medarbejdere i et samarbejde, gennemsigtigt miljø, hvor databaserede beslutninger også er bundet i medfølelse.

Benedict College er et sted for læring på fuld tid fra klasselokalet, til spillereglerne, til opholdsstuen og ud i samfundet, hvor arven fra " BC " som inkluderende, banebrydende og "familie" respekteres og værdsættes.

Transformativ uddannelse, innovation inden for teknologi og virksomhed og engagement i samfundet smelter sammen i et dynamisk miljø, hvor studerende får en uddannelse, der forbereder dem på at komme ind på det globale marked med enestående kulturelle og professionelle kompetencer, der vil give dem mulighed for at bidrage til bæredygtighed og økonomisk vækst i de samfund, hvor de bor, arbejder og leger.

Derfor er Benedict College ikke kun en styrke til gavn i samfundet, men Benedict er forpligtet til at give et transformativt læringsmiljø skabt af højtuddannede og udstyrede fagfolk, der giver alle studerende mulighed for at realisere deres højeste potentiale.

Benedict College er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges til at tildele kandidatuddannelser.

Placeringer

Placeringer
  • Harden Street,1600, 29204, Columbia

Spørgsmål