Keystone logo
Beacon College

Beacon College

Beacon College

Introduktion

Beacon College er en akkrediteret, liberal artsinstitution for videregående uddannelse, der entydigt tjener de uddannelsesmæssige behov hos studerende med indlæringsvanskeligheder, Attention Deficit Hyperactivity Disorder og andre indlæringsforskelle.

Beacon College er en konkurrencedygtig institution for videregående uddannelser inden for kunst, videnskab, forretning og teknologi, der specifikt er afsat til forberedelse og succes for studerende med indlæringsvanskeligheder, ADHD og andre læringsforskelle. Beacon er anerkendt som en af de førende amerikanske institutioner i denne bachelor-specialitet inden for vores mission og fokus.

Beacon College var den første i nationen, der var akkrediteret til at tildele bachelorgrader udelukkende til studerende med indlæringsvanskeligheder og ADHD. Kollegiet er forpligtet til studerendes succes og tilbyder akademiske og personlige supporttjenester, der hjælper hver studerende med at nå sine mål. Beacon College er virkelig et samfund, der byder velkommen, accepterer og støtter hvert medlem af det.

Der er meget om Beacon College der er usædvanligt visionær og yderst vellykket. Vores studerende og kandidater lever levende vidnesbyrd om vores uddannelsesmæssige indflydelse, værdi og indflydelse. I løbet af det sidste årti har de opnået succes uden sidestykke i amerikansk videregående uddannelse.

Placeringer

Placeringer
  • East Main Street,105, 34748, Leesburg

Spørgsmål