Keystone logo
Beloit College

Beloit College

Beloit College

Introduktion

I mere end 50 år har Beloiters brugt verden omkring os som et klasseværelse. Beloit College engagerer intelligens, fantasi og nysgerrighed hos sine studerende og giver dem mulighed for at leve opfyldende liv præget af høj præstation, personligt ansvar og offentligt bidrag i et mangfoldigt samfund. Vores vægt på internationale og tværfaglige perspektiver, integration af viden med erfaring og tæt samarbejde mellem jævnaldrende, professorer og personale udstyrer vores studerende til at nærme sig verdens komplekse problemer etisk og tankevækkende.

Vi tror, at folk lærer bedst ved at gøre. På tværs af vores 50+ hovedfag, innovative programmer og campusressourcer sørger Beloit for, at studerende har enhver mulighed for at opbygge stærke CV'er og bidrage til vores bredere samfund.

Indlejret i enhver oplevelse på Beloit er muligheder for studerende til at være effektive kommunikatorer, kreative problemløsere, produktive samarbejdspartnere og intellektuelt og professionelt adræt.

Beloits tætte samfund betyder åbne døre, mere mentorer end maskotter, støtte til folk med forskellig baggrund, traditioner, der løber dybt, og uventede forbindelser med mennesker og steder uden for campus.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

geopoint
  • College Street,700, 53511, Beloit

Spørgsmål