Keystone logo
Berea College

Berea College

Berea College

Introduktion

Berea College tilbyder en uddannelse af høj kvalitet til akademisk lovende studerende med begrænsede økonomiske ressourcer. Det tildeler hver studerende et undervisningsstipendium, så ingen Berea-studerende nogensinde betaler undervisning. Berea er det første interracial og coeducational college i syd og er konsekvent blandt landets førende liberale kunsthøjskoler.

Bereas uddannelsesmæssige erfaring giver studerende viden og færdigheder til at navigere verden med succes. Kollegiet giver et udfordrende, men støttende læringsmiljø. Uanset om det er i klasseværelset, deltager i en konvokation, praktiserer, studerer i udlandet eller forbinder arbejde med akademiske mål, er den uddannelsesmæssige oplevelse virkelig som ingen anden. Studerende har oplevelsesmæssige læringsmuligheder ind og ud af klasseværelset.

Berea-oplevelsen nærer intellektuelle, fysiske, æstetiske, følelsesmæssige og åndelige potentialer og med dem magt til at give meningsfulde forpligtelser og omsætte dem til handling.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • Chestnut Street,101, 40403, Berea

Spørgsmål