Keystone logo
BHDI Beverly Hills Design Institute

BHDI Beverly Hills Design Institute

BHDI Beverly Hills Design Institute

Introduktion

Beverly Hills Design Institute har sat sig som mission at tjene arbejdsgivere og deres samfund ved at forberede en forskelligartet og kvalificeret studenterpopulation til at blive ansvarlige fagfolk, der er forpligtet til livslang læring og udstyret med et fast akademisk fundament og karrierespecifikke kompetencer.

Beverly Hills Design Institute tilbyder innovative, udfordrende og fleksible modeuddannelsesprogrammer for at berige samfundet gennem kreationer, der hæver niveauet af originalitet, æstetik, kvalitet, intelligens og sofistikering.

For at nå dette mål følger, formidler og fremmer Beverly Hills Design Institute essensen, principperne og konceptet i Haute Couture oversat af forskning i skønhed, harmoni, elegance, perfektion og unikhed.

Markedet bliver mere diversificeret, specifikt, personaliseret og fremmer mikromarkeder, der retter sig mod individuelle kunder med et voksende behov for produkter, der passer bedre til deres unikke personlighed.

Beverly Hills Design Institute reagerer på dette krav ved at forberede usædvanligt talentfulde individer til at blive højt specialiserede eksperter og livslange initiativrige fagfolk, der er i stand til kritisk tænkning, problemløsning, markedsanalyse og forretningsevne til at tjene ikke kun virksomheder på ethvert niveau i deres branche, men også for at skabe deres eget brand og udvikle det nichemarked, der passer perfekt til deres unikke kreativitet.

Beverly Hills Design Institute plejer fagfolk med praktiske, studiecentrerede programmer og innovative undervisningsteknikker med fokus på studerendes læringsresultater, der udvikler selvtillid, en følelse af tilhørighed og formål.

Som et resultat udgør Beverly Hills Design Institute en familie af kunstnere, designere, skabere og ledere, der bemyndiger hinanden og dedikeret til at bringe kvalitet, værdier og velstand til samfundet.

Placeringer

Placeringer
  • Wilshire Boulevard,8484, 90211, Beverly Hills

Spørgsmål