Keystone logo
bib International College

bib International College

bib International College

Introduktion

Companion, Chanceneröffner, styrke udvikler

Ved at starte med succes: Den bib International College giver hands-on træning og studiemuligheder i fremtidens industrier datalogi, erhvervslivet, medierne design og spil. Med vores statsanerkendte uddannelse ledsage vi dig på vej: fra midten af ​​uddannelse som teknisk skole eller gymnasium til den internationale bachelorgrad.

40 år vellykket uddannelse

Vores rødder går tilbage til 1972 - dengang computeren pioner Heinz Nixdorf havde grundlagt den pædagogiske center for informationsbehandling erhverv. Fra dagens bib International College opstået. I tæt samarbejde med anerkendte virksomheder og universiteter har hjulpet forme moderne kurser smæk fra begyndelsen. På vores lokationer i Bergisch Gladbach, Bielefeld, Hannover og Paderborn, har vi langt bragt mere end 30.000 kandidater på sporet.

Vores erfaring, vores netværk og nærhed til markedet, vi ved præcis, hvad færdigheder er efterspurgte blandt virksomheder og vores uddannelse er enige konsekvent på det. Potentielle arbejdsgivere sætter pris på det. Træningen med os et fremragende ry - og åbner døren til mange muligheder.

individuel støtte

Din uddannelse på bib International College vil ikke kun tage dig professionelt på vejen til succes, men sjovt. Til dette har vi levere en motiverende, præstationsfremmende Lernumgebungund målrettet individuel støtte.

Vores lærere er lige så kvalificerede som engageret og har din succes altid i betragtning. Med innovative læringsmetoder og metoder, de foretage dybtgående teknisk viden. Derudover hjælper du vore undersøgelser trænere til effektivt og med succes lære og ledsage dig i din personlige udvikling.

Ikke kun succes for vores kandidater taler for kvaliteten af ​​vores uddannelse. Som en af ​​de første udbydere af uddannelse i Tyskland, har vi 1998 certifikat i henhold til DIN EN ISO 9001 ff. Af Society of tyske industri til fremme og certificering af kvalitetssikringssystemer i erhvervsuddannelserne (CERTQUA) blev opnået. Certificeringen fornyes hvert tredje år; præsenteres årligt til en inspektion. For at sikre det høje niveau af vores træning bæredygtigt, vores kvalitetsstyring for overholdelse af centrale uddannelsesmæssige standarder og den konsekvente fokus på behovene hos de studerende og markedet giver.

Eventuelle spørgsmål: Her kan du finde yderligere oplysninger om bib International College .

Placeringer

Placeringer
  • Hauptstraße 2,, 51465, Bergisch Gladbach

  • Fürstenallee 5,, 33102, Paderborn

  • Meisenstraße 92,, 33607, Bielefeld

  • Freundallee 15, 30173, Hanover

Spørgsmål