Keystone logo
© BIMM University
BIMM University

BIMM University

BIMM University

Introduktion

På BIMM University tilbyder vi et omfattende udvalg af kurser i moderne musik, scenekunst, filmproduktion og kreativ teknologi til over 8.000 studerende på tværs af 14 skoler i Storbritannien, Irland og Tyskland. Vi har en langvarig forpligtelse til at levere den højeste kvalitet inden for kreative industriuddannelser, hvilket giver eleverne mulighed for at maksimere deres karrierepotentiale.

I 40 år har vi udstyret vores studerende med den viden og de færdigheder, de har brug for for at imødekomme kravene fra de kreative industrier - og dimittenderne føler sig industriklare. Ud over det akademiske liv tilbyder BIMM University et fællesskab bygget på en fælles passion, kreativitet og trossystem. Vores inkluderende kultur er kernen i alt, hvad vi gør, og binder os sammen og driver os fremad.

Om BIMM University

Et universitet for de kreative industrier

I 40 år har BIMM University udstyret vores studerende med den viden og de færdigheder, de har brug for for at opfylde kravene fra de kreative industrier.

Som BIMM-studerende bliver du en del af et unikt kreativt fællesskab med adgang til uovertrufne forbindelser og brancheoplevelser fra den virkelige verden. Du får mulighed for at være dig selv og studere i et miljø, der arbejder tæt sammen med de brancher, du finder din plads i.

Vi designer vores uddannelse, så den virkelig og påviselig opfylder behovene i nutidens og morgendagens kreative industrier. Vi tilbyder kurser i musik, film, medier og scenekunst. Vores programmer er anerkendt for deres bedste undervisningskvalitet og er højt respekteret af arbejdsgivere i branchen.

Omdefinering af kreative industriers uddannelse til gavn for alle

BIMM University er hjemsted for over 8.000 studerende fra 100 forskellige lande. Vi er stolte af vores mangfoldige fællesskab af medarbejdere og studerende, hvor samarbejde og netværk er kernen i vores etos.

BIMM inspirerer næste generation af branchefolk gennem skabelsen af inkluderende og kreative læringsmiljøer, der fjerner barrierer og skaber muligheder for lige deltagelse i de kreative industrier.

Placeringer

 • Brighton

  Brunswick Street West, 38-42, BN3 1EL, Brighton

 • Dublin

  62 – 64 Francis St, The Liberties, Dublin 8, D08 X209, Dublin

 • Birmingham

  93-96 Floodgate St, Deritend, B5 5SR, Birmingham

 • Manchester

  Bank House, Faulkner St, Manchester, M1 4EH, Manchester

 • London

  Barclay House, Effie Rd, SW6 1EN, London

 • Bristol

  25 King Square, BS2 8JN, Bristol

 • Berlin

  Bouchéstraße, 12, 12435, Berlin

 • Essex

  Southend Road, Essex, SS17 8JT, Essex

Spørgsmål