Keystone logo
Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Introduktion

Binghamton University, State University of New York (SUNY), er det #1 offentlige universitet i New York og blev for nylig kåret blandt "New Ivies" af Forbes. Vi er et mellemstort universitet med 18.000 bachelor- og kandidatstuderende, herunder over 1.500 internationale studerende fra over 100 lande. Binghamton tilbyder topuddannelse i seks skoler og 130+ akademiske programmer med adskillige eksklusive honours-programmer og forskningsmuligheder i verdensklasse for studerende i alle hovedfag.

På campus er der altid noget at lave med 21 NCAA Division I-hold og 450+ studerende ledede klubber og organisationer. Binghamton University er beliggende i maleriske bølgende bakker kun få minutter fra et pulserende centrum, hvor studerende kan udforske kunst, lokale restauranter og professionel sport. Vi er kun få timer fra større bycentre som New York City, Boston og Toronto, og vores prisvindende karrierecenter forbinder studerende med muligheder rundt om i landet og rundt om i verden.

Binghamton tilbyder utallige ressourcer til at støtte eleverne i at lære og udmærke sig både i og uden for klasseværelset. Kombineret med en overkommelig pris opnår Binghamton University konsekvent en rangering for bedste værdi blandt amerikanske universiteter.

Placeringer

  • Binghamton

    4400 Vestal Parkway East Binghamton, NY, 13902, Binghamton

Spørgsmål