Keystone logo
© Jonathan Cohen
Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Introduktion

Binghamton University, State University of New York (SUNY), er det #1 offentlige universitet i New York og #52 i USA (Forbes, 2023) og er konsekvent rangeret som den bedste værdi blandt landets top 50 offentlige universiteter (US News & World Report). Med 18.000 kandidat- og bachelorstuderende, seks skoler og 130+ akademiske programmer, kombinerer Binghamton atmosfæren fra en mellemstor institution med ressourcerne fra et stort forskningsuniversitet. Der er flere eksklusive honours-programmer og forskningsmuligheder for studerende i alle hovedfag. Binghamton er beliggende i New York på et campus beliggende i maleriske bølgende bakker, men alligevel kun få timer fra større bycentre som New York City, Boston og Toronto.

Vores seks boligsamfund er, hvor du vil bo og få venner i et støttende, stærkt minisamfund inden for det større universitet. Hvert samfund har sin egen spisesal, personlighed og traditioner. Byen Binghamton er en kort køretur væk, og studerende kan køre gratis med bussen for at nyde masser af lokale restauranter, professionel sport og kunst og underholdning. Binghamton sikrer, at vores elever forbliver sikre. Alle boligens døre er låst 24 timer i døgnet, hvilket kræver adgang med nøglekort; der er en polititilstedeværelse på campus og et nødkommunikationssystem.

Med 21 NCAA Division I-hold, adskillige klubsports- og intramurale hold, plus 450+ studerende ledede organisationer og klubber, er der altid noget at lave! Et prisvindende karriereudviklingscenter giver Binghamton-studerende en betydelig fordel, når de dimitterer. Mere end 1.800 arbejdsgivere rekrutterer Binghamton-studerende hvert år, herunder Microsoft, Google, IBM, Goldman Sachs, Morgan Stanley, Disney, Tata, Samsung og mange andre.
Vi går ud over hinanden sammen. Psykolog eller økonom, biolog eller ingeniør, du bliver alt andet end almindelig og færdiguddannet parat til at møde morgendagens udfordringer og gøre en positiv forskel i verden.

Binghamton University er et førende offentligt universitet.

Vi har en akademisk kultur, der er stringent, samarbejdende og dristigt innovativ. Vores campus eksemplificerer den bedste form for offentlig universitetsoplevelse: rigt forskelligartede studerende, et aktivt socialt liv og dybt engagement i samfundet. Hver af vores elever, ligesom dig, bringer en bestemt vision og et sæt af talenter for at skabe et unikt perspektiv. De er opdagelsesrejsende og innovatører; de er ivrige efter en udfordring og villige til at smøge ærmerne op.

En grad, der vil tage dig pladser!

Binghamton har en af de bedste 4-årige gradueringsgrader (73%) i USA og den bedste blandt SUNY-skoler. Det betyder besparelser! Ved at dimittere om 4 i stedet for 5 år sparer du mindst $30.000!

akkrediteringer

 • Mellemstatskommissionen for videregående uddannelse (MSCHE)
 • Vores professionelle skoler og programmer er alle fuldt akkrediteret af deres professionelle akkrediteringsorganisationer.

Campus funktioner

  Indlæggelser

  Akkrediteringer

  AACSB-akkrediteret

  Studenterklæringer

  Placeringer

  • Binghamton

   4400 Vestal Parkway East Binghamton, NY, 13902, Binghamton

   Spørgsmål