Keystone logo
Bishop's University Bachelor i liberale kunst
Bishop's University

Bachelor i liberale kunst

Sherbrooke, Canada

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 25.780 / per year

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Liberal Arts er et program for studerende med en passion for menneskelig kultur. Der er god plads til, at eleverne kan udvikle deres eget samfund, og så meget indlæring som muligt finder sted i meget interaktive omgivelser. Lille gruppediskussion er indbygget i alle klasser. Der er også vigtige ekstra-curricular aktiviteter som ture til museer og teatre i New York, Boston, Montreal og Toronto.

Oplev The Liberal Arts Program

Programmet udforsker den vestlige kulturtradition på sine utallige måder at udtrykke sig selv, kunst, litteratur, filosofi, musik, videnskab, samfund, politik, religion og så videre.

Hvorfor studere liberale kunst på biskop s?

Liberal Arts programmet tilbyder Major og Honours programmer, som begge er struktureret til at rumme studerende, der ønsker at kombinere studier i liberale kunst med studier i andre programmer.

Programstyrker

 • Hvad betyder det at blomstre, for at leve et fuldt menneskeligt liv? Liberal Arts udforsker de mest dybtgående svar, som mennesker har givet til dette det vigtigste spørgsmål!
 • Mist ikke skoven for træerne! I stedet for at være ekspert i en ting, men naiv i næsten alt andet, opfordres de liberale kunststuderende til at blive velafrundede borgere - lige hjemme i samtaler om alt fra politiske begivenheder til de nyeste former for kunst og film, fra de største værker af vestlig litteratur til nye udviklinger inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab.
 • Set ud på en rejse mod en rig og givende karriere! Liberal Arts majors er blevet læger og lærere, arbejdere i den tredje verden og forretningsfolk, advokater og politikere. Da Liberal Arts ikke duger dig, finder du dig selv godt beredt til et antal fascinerende og tilfredsstillende karrierer. Det er en kendsgerning, at arbejdsgivere af alle typer respekterer og beundrer den slags studerende, der har haft en lidenskabelig interesse for menneskets fulde bredde og dybde. Liberal Arts majors, der har gjort det meste ud af deres tid hos biskoppen, finder det næsten altid nemt at komme ind i en grundskole, lovskole og finde gode job.

Populære kurser

 • Introduktion til vestlig kultur: Alle førsteårsstuderende indgår i et lille, intimt seminar kursus, hvor de lærer hinanden at kende og indlede deres karriere inden for liberale kunst med en omhyggelig undersøgelse af en af verdens største filosofi eller litteratur.
 • Grundkurserne: Liberal Arts majors tager kurser, der fokuserer på bestemte historiske perioder, og studerer de vigtigste filosofiske, videnskabelige, kunstneriske og politiske begivenheder i det øjeblik i den menneskelige rejse.
 • Det tværfaglige seminar: I dit sidste år hos biskoppen samler du med alle i din kandidatklasse for en lille gruppe intensiv undersøgelse af et tværfagligt tema. Det er en chance for både at udforske et rigt og interessant emne og at gøre det med de meget folk, med hvem du vil dele gradueringsfasen et par måneder senere.
 • Honours-afhandlingen: Studerende kan tilbringe en stor del af deres sidste år og skriver en detaljeret tværfaglig afhandling om det tema, de finder mest interessante og engagerende.

Vidste du?

 • Første års liberale kunststuderende tilbringer en lørdag i Montreal - vi deltager i teater- og danseforestillinger, besøger kunstgallerier og spis i en af Montréts mange berømte og lækre restauranter.
 • Liberal Arts studerende er inviteret til at besøge New York City. Studerende rejser til New York, som er ret tæt på biskopens, og bruger fire dage til at udforske den utrolige kultur af den berømte Big Apple. Du vil besøge nogle af verdens største kunstgallerier, måske se et Broadway-show og nyd nogle af New Yorks berømte natteliv.
 • Liberal Arts majors deltager og diskuterer alt fra forelæsninger til musik forestillinger, spiller til kunstgalleri åbninger - som en del af deres regelmæssige studier!
 • Liberal Arts majors ikke kun modtager en bred og tværfaglig uddannelse, men vi organiserer programmet, så du nemt kan gøre specialiseringer (majors og koncentrationer) i andre discipliner. Dette giver dig alle fordelene ved en bred Liberal Arts uddannelse og specialisering på ét felt. Formentlig, Liberal Arts majors forlader biskop s med den mest grundige uddannelse du kan få, og med fremragende fremtidsudsigter.
 • Vores Liberal Arts-program er en del af en hastigt voksende bevægelse over hele Nordamerika og Europa, der søger at vende tilbage til undersøgelsen af de store temaer i den menneskelige civilisation, der lammer overkvalificeringen af vores kultur, og som stræber efter at skabe veluddannede borgere for et robust snarere end underholdende demokratisk samfund.

Liberal Arts og din karriere

Er du bekymret over, at en bred tværfaglig uddannelse ikke vil give dig den slags specialisering, du har brug for at komme ind i en skole eller for at forfølge en karriere? Alle bevispunkter i modsat retning: Skoler på kandidatuddannelser, arbejdsgivere af alle slags, herunder i erhvervslivet, ser mindre ud for smalfokuserede specialister, men breddende, veluddannede og artikulere mennesker. Desuden gør det Liberal Arts Program det nemt at kombinere specialisering med din tværfaglige uddannelse. Biskopens liberale kunst akademikere har haft et ekstraordinært højt niveau af succes i deres bestræbelser. Biskopens liberale kunst er særlig godt forberedelse til karriere i:

 • Uddannelse på alle niveauer
 • Arbejde med ikke-statslige organisationer, velgørende organisationer og socialt arbejde agenturer
 • Lov og politik
 • Medicin, natur- og samfundsvidenskab
 • Privat sektor

Studenterundersøgelser

Liberal Arts program på biskop har lært mig respekt for mange forskellige kulturelle og videnskabelige aktiviteter. Det er endnu vigtigere, at det har lært mig værdien og øvelsen af læring, samt at inddrage ny viden i en løbende moden holdning til livet.

Erfaringen fra den liberale kunstgrad ved biskop har påvirket mit liv langt ud over klasseværelset, begyndende med regelmæssig deltagelse i teater- og musikforestillinger rundt om campus og til sidst at finde vej i samtaler med mine bedste venner, som sidst sættes i nat. Thomas Posie

Efter at have tilbragt flere år i den professionelle teaterverden, hvor den kreative proces udøver fysiske impulser, søgte jeg at udfordre mine intellektuelle trang, for at finpudse mine skrivefærdigheder, for at dyrke min tankegang til at formulere udtryk.

Biskoppen var en af de få universiteter i landet, der tilbød en tværfaglig grad, som i det væsentlige tilskynder dig til at integrere kunst, historie, religion, filosofi og sociologi, stort set alle humaniora. Mine professorer var alle højtuddannede, lidenskabelige og udfordrende lærere, der var løbende tilgængelige både i klassen og i kontortiden. Sammen med de små klasser følte jeg, at jeg oplevede den højeste form for uddannelse - en der værdsatte mine individuelle bidrag, mens jeg inspirerede mig til at tænke grundigt.

Mange stillede spørgsmålstegn ved min udøvelse af Liberal Arts, og spekulerede på, "Hvad kan du gøre med en sådan grad?" Mit svar, "Alt hvad du vil gøre." Jeg er et levende bevis på det. I øjeblikket underviser jeg teater i Creative Arts-programmet på CEGEP-niveau og blev tilbudt (over andre ansøgere) at undervise i et integreret kursus i programmet - en historie om vestlig kunst inden for en sociohistorisk sammenhæng - specielt på grund af min liberale kunstgrad .

Ikke kun har mine beskæftigelsesmuligheder udvidet på baggrund af mine BU-studier, men også min kreativitet som kunstner - jeg arbejder i øjeblikket på et en-kvinde-show, der sigter mod at rejse rundt i Canada. Min tid på biskop er stadig en af de mest givende perioder i mit liv. Laurel Thomson

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Liberal Studies - Natural Science
  • Carson, USA
 • Humanities (ECTS)
  • Neuchâtel, Schweiz
 • Bachelor i International Liberal Arts: Interdisciplinary Arts
  • Kofu, Japan