Keystone logo
Blake Austin College

Blake Austin College

Blake Austin College

Introduktion

Frihed, empowerment og succes starter her

Blake Austin College 's mission er at give hver studerende en kvalitetspædagogisk oplevelse i et sikkert, støttende miljø, der fremmer selvdisciplin, motivation og ekspertise. Vores praktiske tilgang understøtter den studerende fra introduktionen af uddannelse gennem ansættelsesprocessen. Vi er dedikeret til at tilbyde uddannelsesprogrammer, der er relevante for aktuelle ansættelseskrav. Personalet udfordres til at administrere til hver enkelt og er modtagelig for deres behov, evne og evne til at lære. At gøre hvad der er rigtigt af den rigtige grund ... at hjælpe et medmenneske med at få succes med tillid, respekt og værdighed.

Integritet * Et fokuseret team * Bidrag til og medfølelse for menneskelig velfærd * Bemyndigelse med ansvarlighed * Risikotagning

Når du taler med vores optagelsesrepræsentanter, vil du se, at Blake Austin College tilbyder mange funktioner, der gør vores skole unik blandt uddannelsesinstitutioner og karriereuddannelsesinstitutioner. Blake Austin College tilbyder dig vores engagerede bedste. På vegne af hele personalet er vores ønske om dig frihed, empowerment og succes.

På Blake Austin College repræsenterer vores nationalt akkrediterede programmer den virkelige verden, ægte viden, praktiske færdigheder og forberedelse til licens til alle programmer. På Blake Austin College vil du opgradere jobklar, parat til at udmærke dig i din karriere. Med vores certifikatprogrammer får du en kvalitetsuddannelse, så du kan begynde at arbejde inden for dit valgte karriereområde efter eksamen og licens.

Placeringer

Placeringer
  • Orange Drive, 95687, Vacaville

Spørgsmål