Keystone logo
Boricua College

Boricua College

Boricua College

Introduktion

Boricua College er et privat college i New York City. Kollegiet var designet til at tjene Puerto Ricans og andre latinamerikaners uddannelsesmæssige behov og blev grundlagt af Victor G. Alicea og flere andre.

Boricuas instruktionssystem er baseret på et grundlæggende humanistisk princip om at uddanne hele mennesket til at blive en selvmotiveret, uafhængig, livslang lærer med bevidsthed og forpligtelse til at opretholde et sundt symbiotisk forhold til deres miljø.

At udvikle studerende udvalgte klynger af generiske kognitive, affektive og psykomotoriske færdigheder og værdier, der er nødvendige for at forstå miljøets viden som manifesteret i disciplinerne inden for den liberale kunst og videnskab.

På Boricua College er forelæsningsdiskussionskurser en glimrende måde for universitetsstuderende at mestre nogle oplysninger på. Forelæsningsdiskussioner om "teoretiske studier" er dog kun en af fem forskellige måder, hvorpå studerende bliver uddannet og modtager akademisk instruktion på kollegiet.

En forklaring af hver af disse instruktioner og hvordan de integreres i et enestående program for studerendes vækst og udvikling følger.

Kollegiets mission og mål er rodfæstet i tre institutionelle identitetsprincipper.

Mellemstatskommissionen akkrediterer Boricua College for videregående uddannelse. Det er medlem af New York State Commission on Independent Colleges and Universities, Association of Governing Board of Colleges and Universities, College and University Personnel Association, National Commission on Independent Colleges and Universities, and the Hispanic Association of Colleges and Universities .

Placeringer

 • New York

  Broadway,3755, 10032, New York

  • The Bronx

   Washington Avenue,890, 10451, The Bronx

   • Brooklyn

    Graham Avenue,9, 11206, Brooklyn

    Spørgsmål