Keystone logo
Boston Baptist College

Boston Baptist College

Boston Baptist College

Introduktion

På Boston Baptist College mener vi, at college ikke blot skal være en tid for mental vækst, men også åndelig vækst. Vi mener, at uddannelse og bibelsk spiritualitet kan og bør gå hånd i hånd.

Vi udfordrer vores studerende til at tænke bibelsk ved at tilskynde alle studerende til at forfølge akademisk ekspertise og forfølge åndelig og teologisk ekspertise ved at give hver studerende teknikkerne til nøjagtig bibelsk hermeneutik og anvende Skriften i den fysiske verden.

Vi opfordrer vores studerende til at opdage globalt ved at give studerende adskillige muligheder for at studere i udlandet. Vores årlige Study Trip Program har transporteret studerende over hele verden i over et årti. Det berømte studie i udlandet har hjulpet studerende til at lære ud over klasseværelset i Israel, Italien, Grækenland, Tyrkiet, Island, Tyskland, Frankrig, Israel, Irland, Det Forenede Kongerige og Egypten!

Vi udfordrer løbende vores elever til at tage de færdigheder, de lærer i klasseværelset, og bruge disse færdigheder til at opbygge Guds rige her på jorden.

Placeringer

  • Boston

    Metropolitan Avenue,950, 02136, Boston

    Spørgsmål