Keystone logo
Botho University

Botho University

Botho University

Introduktion

Botho University blev etableret i 1997 og har hurtigt udviklet sig over årene til at blive en førende tværfaglig høj kvalitet videregående uddannelse udbyder. Botho Universitet var en af ​​de første lokale tertiære institutioner i Botswana skal akkrediteres af Human Resources Development Council (HRDC). Alle programmer er godkendt af Botswana Qualifications Authority (BQA) og Rådet for Højere Uddannelse (CHE) i Lesotho. Botho Universitet tilbyder i øjeblikket programmer gennem fire fakulteter nemlig fakultetet for Business and Accounting, Det Computing, Det Tekniske Fakultet og Applied Sciences og fakultetets for uddannelse og fjernundervisning. Alle vores programmer er blevet udviklet med input fra industrien og dermed vores kandidater er klar til at ramme jorden kører. Vi tilbyder i øjeblikket kvalifikationer fra certifikat-niveau til kandidatniveau med planer på plads for ph.d.-programmer, der skal rulles ud meget snart. Med over 6000 studerende og næsten 500 medarbejdere og vokser, Botho Universitet er en dynamisk og spændende sted at være.

Botho Universitetet tilbyder også en bred vifte af programmer til ibrugtagne fagfolk og organisationer. Under Faculty of Education og fjernundervisning, er der over 200 kortsigtede programmer faglig udvikling, som kan tilpasses til at opfylde kundens krav. Botho Universitet har også forayed i fjernundervisning programmer, med vores første parti af fjernundervisning studerende, der starter klasser i februar 2015. Vi er i øjeblikket placeret i fire forskellige campusser beliggende i Botswana - Gaborone, Francistown og Maun - og Lesotho - Maseru.

Botho Universitets strategiske fokus er at øge studerendes diversitet ved at tiltrække internationale studerende. Bortset fra Botswana og Lesotho, vi allerede har en række studerende fra andre lande i regionen som Sydafrika, Namibia, Zimbabwe, Zambia, Den Demokratiske Republik Congo, og Etiopien blandt andre. Botho Universitetet har også en række internationale partnerskaber med kendte internationale institutioner såsom University of Venda i Sydafrika, Teesside University i Storbritannien, Ohio University, Black Hills State University og Wayne State University i USA, indiske School of Mines og Manipal University i Indien. Studerende med Botho University har en enorm mulighed for at drage fordel af disse internationale partnerskaber gennem vores udvekslingsprogrammer for studerende. Vores studerende har indledt banebrydende praktik i Indien og rejste til USA og Storbritannien vinder international eksponering, alle er en del af vores enorme fokus på graduate beskæftigelsesegnethed.

Botho University overbevist i at give de studerende med en overlegen læringsmiljø. Vi har løbende investeret i fremragende infrastruktur og nyeste teknologi drevet læringsressourcer. Vores campus i Gaborone er kendt for at være af internationale standarder og mange nationale og internationale begivenheder har været afholdt på vores lokaler på grund af kvaliteten af ​​de faciliteter, herunder de prestigefyldte afrikanske Youth Games i 2015. Vores kommende campus i Francistown allerede gør overskrifter af de rigtige årsager og planer er på et fremskredent stadium at bygge en campus i Maun så godt.

Akademisk stringens kombineret med ekspertise inden for alle fritidsaktiviteter, sikrer, at Botho University kandidater besidder en potent kombination af kompetencer. Vi er en af ​​de højest rangerede sportslige institutioner i Botswana har vundet alle de øverste anerkendelser og mesterskaber i landet. Dette er ikke overraskende i betragtning af, at vi har omfattende sportsfaciliteter til basketball, netball, volleyball, fodbold og skak.

Botho University er drevet af de grundlæggende værdier i topkvalitet, ledelse og innovation, og sigter mod at blive et videncenter inden for videregående uddannelse og en drivkraft for positiv social forandring. Vores fokus på kvalitet har resulteret i Botho University blive den eneste universitet i Botswana med en BIM ISO 9001: 2008 certificering. Med en upåklagelig ry for kvalitet på markedet, er Botho University kandidater fører an i at omdanne økonomien.

Vision

Botho Universitet stræber efter at blive et ekspertisecenter, innovation og lederskab i videregående uddannelse og en drivkraft for positiv social og økonomisk forandring.

Mission Statement

Betjening med en stærk finansiel og levedygtig forretningsmodel, vil BU levere en kvalitet lærerig oplevelse, løbende benchmarkes på nationale og internationale akademiske standarder til at producere godt afrundede, beskæftigelsesegnede kandidater til det globale marked.

Placeringer

 • Gaborone

  Botho University Gaborone Campus Botho Education Park, Kgale,, , Gaborone

 • Gaborone

  Botho University Francistown Campus Plot 6434, Tati River Plots,, , Gaborone

  • Lesotho Online

   Botho University Lesotho Campus 4,Maseru Mall Thetsane Maseru, , Lesotho Online

   • Gaborone

    Botho University Maun Campus Opp. Maun Technical College, Boseja, , Gaborone

    Spørgsmål