Keystone logo
Breda University of Applied Sciences Bachelor i anvendt datavidenskab og kunstig intelligens
Breda University of Applied Sciences

Bachelor i anvendt datavidenskab og kunstig intelligens

Breda, Holland

4 Years

Engelsk

Fuldtid

01 May 2024

Sep 2024

EUR 3.160 *

På campus

* institutionsgebyret for bacheloruddannelser er €13.130

Introduktion

Har du en datahjerne?

Virtuelle assistenter som Siri, Netflix-startskærmen og styring af selvkørende biler er alle muliggjort ved at bruge big data og kunstig intelligens. Fascineret af ny teknologi? Så er dette dit studieprogram.

Kunstig intelligens (AI) ændrer radikalt vores måde at leve på og vores velbefindende. Eksempler? Anvendelsen af kunstig intelligens resulterer i bedre diagnoser og behandlinger i sundhedstilpassede ældreboliger, smartere energinetværk og bæredygtig fødevareproduktion. Med dette kunstig intelligens-studieprogram vil du snart spille en rolle i alt dette.

Lærende fællesskab

På denne bacheloruddannelse vil du blive uddannet i Data Science, AI, konsulentfærdigheder og teknologiske (programmerings)færdigheder. Din professionelle karriere kræver, at du har en bred viden om datahåndtering og kunstig intelligens og dybe færdigheder inden for dit valgte ekspertiseområde, Data Science, Consultancy og Programmering.

Projektbaseret læring

Uddannelsesstrukturen for dette program er baseret på projektbaseret læring (PBL). Dette er en undervisningsmetode, hvor eleverne får viden og færdigheder ved at arbejde i længere tid med at undersøge og besvare et komplekst spørgsmål, problem eller udfordring. Fokus er på at lette eleverne til at blive selvdrevne elever, der kan analysere et problem og bruge alle ressourcerne omkring dem til at finde løsninger.

I løbet af dine fire års studie kommer du til at arbejde i et simuleret DataLab på forskellige dataprojekter. Størstedelen af din tid vil blive brugt på at arbejde på projekter enten individuelt eller i grupper. Uddannelsen er understøttet af et stærkt digitalt læringsmiljø.

Indlæggelser

Opdagelsesdag

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Hvorfor studere på Breda University of Applied Sciences

Om skolen

Chat with students

Spørgsmål