Keystone logo
Breda University of Applied Sciences Bachelor i fritids- og event management
Breda University of Applied Sciences

Bachelor i fritids- og event management

Breda, Holland

4 Years

Engelsk

Fuldtid

01 May 2024

02 Sep 2024

EUR 2.530 *

På campus

* institutionsgebyret for bacheloruddannelser er €12.500

Introduktion

Scenen er din

Som iværksætter i fritidssektoren er det op til dig at give folk en oplevelse, der beriger deres liv. På dette studieprogram lærer du, hvordan du skaber mindeværdige oplevelser.

Livskvalitet bliver stadig vigtigere i den måde, vi bruger vores fritid på. Du vil lære, hvordan du bruger dette. Efter endt uddannelse vil du være i stand til at tænke og organisere meningsfulde og succesfulde fritidsprodukter. Du lærer det hele i praksis og begynder at opbygge dit netværk med det samme.

Lærende fællesskab

Livskvalitet bliver stadig vigtigere i den måde, vi bruger vores fritid på. På bacheloren i Leisure & Events Management lærer du, hvordan du skaber mindeværdige oplevelser.

Programmet leveres tematisk. Studerende opererer i et internationalt læringsfællesskab, som involverer en blanding af hollandske og ikke-hollandske (internationale) studerende i ét klasseværelse. Den ordinære uddannelse tager fire år, men der er mulighed for at lave en 3-årig uddannelse.

Leisure & Events Management-programmet tilbydes også i hollandsk Leisure & Events Management. Breda University of Applied Sciences tilbyder også en treårig akademisk uddannelse i Leisure, Bachelor of Science Leisure Studies.

Indlæggelser

Opdagelsesdag

Programundervisning

Hvorfor studere på Breda University of Applied Sciences

Om skolen

Chat with students

Spørgsmål