Keystone logo
Butler University

Butler University

Butler University

Introduktion

Butler University ligger i Indianapolis, Indiana, og er et nationalt anerkendt universitet med seks akademiske colleges: Arts, Business, Communication, Education, Liberal Arts and Sciences og Pharmacy and Health Sciences. Vi er kendt for at tilbyde små klasser, muligheder for at engagere sig direkte i fakultetet og erfaring i den virkelige verden gennem praktikophold, co-ops, forskning med fakultetsmentorer, forestillinger og tilbud om samfundsengagement. Disse muligheder giver vores studerende den viden og de færdigheder, de har brug for for at udmærke sig efter college - både i arbejdsstyrken og i livet. Butlerstuderende har haft betydelig succes efter eksamen, som det fremgår af universitetets placeringsrate på 98 procent inden for seks måneder efter eksamen.

I 2021 blev Butler rangeret som nr. 1 Regional University i Midtvesten af US News and World Report, nr. 1 mest innovative skole, nr. 3 for bachelorundervisning, og modtog nationale placeringer for første års erfaring, senior capstone-oplevelse, og studere i udlandet muligheder.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • Sunset Avenue,4600, 46208, Indianapolis

Spørgsmål