Keystone logo
C3S Business School

C3S Business School

C3S Business School

Introduktion

Castelldefels School of Social Sciences (C3S) er en privat handelshøjskole grundlagt i 2014 og registreret under det spanske undervisningsministerium. Centret er akkrediteret til at tilbyde akademiske kurser, herunder eksamensbeviser, der er udviklet i partnerskab med topuniversiteter.

Hvis du er på udkig efter den bedste handelsskole i Barcelona Spanien, er C3S den ene . Vi tilbyder en række programmer, herunder eksamensbeviser, bachelorer, kandidater til 1/3 pris i Storbritannien

Vi stræber efter at tilbyde akademiske dygtigheder til vores studerende, der ansøger fra hele verden om at forfølge innovative universitetsgrader på vores Campus i hjertet af Barcelona. Vi leverer adskillige fordele og muligheder for vækst og udvikling i et dynamisk internationalt miljø, hvor studerende kan fejre interkulturel mangfoldighed og innovative undervisningsstiler.

125788_C3S02.jpg

Tjen mens du lærer. Du bliver jobklar, når du studerer på vores universitet. Vi hjælper også vores studerende med betalt praktikophold. UK-grad. Gratis vurdering!

Med industrielle besøg og studieture bliver eleverne kloge til at forstå de begreber, de lærer i klassen og fra bøgerne.

125789_C3S01.jpg

Hvorfor C3S

1. Akademikere

De vigtigste undervisnings- og læringsmetoder på C3S inkluderer klasselæsninger, seminarer og tutorials, praktisk læring, feltrejser, projekter og læring gennem forskning.
Vores fakultetsmedlemmer er ikke kun innovative tænkere og erfarne undervisere, men de er også skiftende beslutningstagere inden for deres ekspertise. Vores operationer ledes af meget kompetente og dedikerede akademiske og administrative medarbejdere.

2. Studerende til studerende

C3S giver studerende og potentielle studerende vejledning, ressourcer og støtte til at tackle en række forskellige bolig-, indvandrings- og akademiske spørgsmål.
Vores studerende assistance services er et proaktivt team, der leder dig gennem alle trin i din karriere.

3. Global oplevelse

C3S er en international handelshøjskole med et globalt perspektiv. Vores studerende lærer af vores akademiske tilbud, mens de har det sjovt med vores kulturelle emsionsaktiviteter.
Denne perfekte blanding inspirerer til indsigtsfuld selvbevidsthed, forbedrer kritisk tænkning og tilskynder til social deltagelse. Her på C3S forbereder vi vores studerende på at være store aktører på verdensplan.

4. International akkreditering

Vi forstår vigtigheden af ikke kun at have international akkreditering, men også opbygge partnerskaber med andre ligesindede organisationer fra hele verden.
Disse forhold giver os mulighed for at give yderligere mangfoldighed i vores tilbud og en forståelse af, hvad 'ægte verden' betyder i alle hjørner af kloden.

Vores mission er at gøre C3S Business School en inkluderende, mangfoldig, innovativ og konkurrencedygtig handelsskole.

Kom med os på C3S Business School !

Placeringer

Placeringer
  • Carrer de Londres, 6, porta 9, 08029, Barcelona

Spørgsmål