Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
California State University Dominguez Hills

California State University Dominguez Hills

California State University Dominguez Hills

Introduktion

Centralt beliggende i South Bay og hjertet af Los Angeles er CSU Dominguez Hills et mangfoldigt, indbydende samfund af elever og undervisere, der samarbejder om at ændre liv og samfund til det bedre. Gennem vores stærke og relevante akademiske programmer, dedikerede fakultetsmentorer, understøttende personale, attraktive campus og studentfaciliteter, er CSUDH forpligtet til at forbinde vores studerende til en overkommelig uddannelse i høj kvalitet og transformativ. CSUDH giver vores samfund en vigtig ressource for talent, viden, færdigheder og lederskab, der er nødvendige for at trives i dag og i morgen.

Vores mission

Vi leverer uddannelse, stipendium og service, der er designet, tilgængeligt og transformativt efter design. Vi byder velkommen til studerende, der søger akademisk præstation, personlig opfyldelse og forberedelse til dagens og morgendagens arbejde.

Vores vision

En vigtig uddannelsesmæssig og økonomisk ressource for South Bay, CSUDH vil blive anerkendt som en toppresterende Comprehensive Model Urban University i Amerika. Vi vil være kendt som et campusfællesskab og et samlingssted, hvor:

Mangfoldighed i alle dens former udforskes, forstås og omdannes til viden og praksis, der gavner verden.

Teknologi omfavnes og benyttes til at overskride uddannelsesgrænser, når vi når ud til studerende, både lokalt og globalt.

Bæredygtig miljø, social og økonomisk praksis er en livsstil.

Studerende fra vores samfund, der stræber efter at gennemføre en collegeeksamen, får Pathway og vejledning til at lykkes.

Fakultet og personale på tværs af universitetet er engageret i at imødekomme de dynamiske behov i de omkringliggende samfund.

Studentliv er meningsfuldt og levende.

Vores præstationer og vores alumners resultater anerkendes nationalt og internationalt.

I sidste ende kandidater vores studerende med en eksemplarisk akademisk uddannelse, en højt respekteret grad og en ægte forpligtelse til retfærdighed og socialt ansvar.

Placeringer

  • Carson

    East Victoria Street,900, 90747, Carson

    Spørgsmål