Keystone logo
California State University, San Bernardino School of Entrepreneurship

California State University, San Bernardino School of Entrepreneurship

California State University, San Bernardino School of Entrepreneurship

Introduktion

California State University, San Bernardino er et fremtrædende center for intellektuel og kulturel aktivitet i det sydlige Californien. Åbnet i 1965 og beliggende ved foden af de smukke San Bernardino-bjerge, serverer universitetet mere end 20.000 studerende hvert år og dimitterer omkring 4.000 studerende årligt.

"Værditilvæksten" af en CSUSB-uddannelse rangerer blandt de øverste 4 procent i nationen, ifølge Collegiate Learning Assessment, en sekvens af tests, der bruges af hundreder af gymnasier og universiteter landsdækkende, der måler studerendes læring i førsteårsstudiet og derefter i seniorår. Første til andet års fastholdelsesrate er den tredjestørste blandt alle CSU-campusser.

CSUSB afspejler den dynamiske mangfoldighed i regionen og har den mest forskelligartede studenterpopulation på ethvert universitet i Inland Empire, og den har den næsthøjeste afroamerikanske og latinamerikanske tilmelding fra alle offentlige universiteter i Californien. Halvfjerds procent af dem, der opgraderer, er de første i deres familier, der gør det.

Universitetet tilbyder mere end 70 traditionelle kandidatuddannelser og kandidatuddannelser, uddannelsesbeviser og certifikatprogrammer og et doktorgradsprogram. I de senere år tilføjede CSUSB sin første doktorgrad (uddannelsesledelse), ingeniøruddannelse (datalogi og teknik) og MFA-programmer inden for kreativ skrivning og studiekunst / design. Hvert CSUSB-akademisk program, der er kvalificeret, har opnået national akkreditering. På universitetet er også årets Californiens professor (Stuart Sumida).

Cal State San Bernardino har set poster i tilmelding, mangfoldighed af fakultet og studerende, bevillings- og kontraktfinansiering, overheadfonde, fundraising og udvikling af internationale programmer. CSUSB rangerer som den næstsikreste blandt alle 33 offentlige universiteter i Californien.

Cal State San Bernardino er opført blandt de bedste colleges og universiteter i det vestlige USA, ifølge The Princeton Review, Forbes og US News and World Report, i deres respektive årlige placeringer. Det er også en del af præsidentens æresrulle for samfundstjeneste for videregående uddannelser med forskel - den højeste føderale anerkendelse, som et kollegium eller universitet kan modtage for sit engagement i serviceindlæring og borgerinddragelse. Derudover er det en "Military Friendly School" ifølge GI Jobs. CSUSB's College of Business and Public Administration blev udnævnt af European CEO Magazine som en af de fire mest innovative handelshøjskoler i USA og blandt de top 18 i verden. Sierra Club udnævnte CSUSB til en af "America's Coolest Schools."

Universitetet har en årlig økonomisk økonomisk indvirkning på mere end en halv milliard dollars sammen med mere end $ 32 millioner i årlige skatteindtægter i hele staten.

Vision Statement

CSUSB stræber efter at være en model til transformation af liv.

Mission statement

CSUSB sikrer studerendes læring og succes, udfører forskning, videnskabelige og kreative aktiviteter og er aktivt engageret i vitaliteten i vores region. Vi dyrker den faglige, etiske og intellektuelle udvikling af vores studerende, fakultet og personale, så de trives og bidrager til et globalt forbundet samfund.

Kerneværdier

Som universitetssamfund er disse kerneværdier den drivende kraft, der får os til at udføre vores mission og mål:

Inklusivitet

Vi bekræfter og er forpligtet til værdien af alle mulige forskelle mellem studerende, fakultet og personale. Inklusivitet, der er bred og dyb, gør os til en sundere og mere produktiv organisation og bygger en kultur, der fremmer engagement og forskellige perspektiver.

Innovation

Vi støtter og tror på en innovativ kultur og holdning, der fremmer den kreative og bevidste anvendelse af undervisning, forskning, stipendium og service til effektiv uddannelse.

Integritet

Vi bekræfter og er forpligtet til sandheden. Vi demonstrerer vores integritet ved at være etiske, matche hvad vi siger med det, vi gør, og i sidste ende tage ansvar for vores handlinger.

respekt

Vi tror på og er forpligtet til dyden til respekt og vil behandle alle med høflighed og venlighed.

Social retfærdighed og retfærdighed

Vi tror på, bekræfter og er forpligtet til lige værdi og værdighed for alle mennesker. Retfærdighed og retfærdighed er mere end lige. Vi søger aktivt at fjerne barrierer for dem, der er dårligt stillede og befriede, så de kan deltage fuldt ud i universitetets liv.

Bæredygtighed

Vi bekræfter og er forpligtet til bæredygtigheden af vores universitet ved at tænke fremad, lære af både succeser og fejl, være proaktive i at bevæge vores universitet fremad og give muligheder for fortsat vækst og udvikling.

Gennemsigtighed

Vi bekræfter og er forpligtet til vigtigheden af gennemsigtighed både internt og eksternt. Vi tror på ærlighed og åbenhed i vores beslutninger og processer underlagt juridiske og etiske fortroligheder. Når vi forstår, at vi er en offentlig institution, er vi også på forhånd og åbne over for samfundet og beboerne, som vi tjener om de beslutninger, vi tager, og de handlinger vi tager.

Velvære og sikkerhed

Vi bekræfter og er forpligtet til at beskytte og forbedre sundhed, velvære og sikkerhed for os selv, vores kolleger, vores studerende og vores interessenter. Vi mener, at et sundt universitet er et, hvor der er kollegialt samarbejde og bruger kontinuerlige forbedringsprocesser, der sikrer en sikker og sund arbejdsplads for alle.

Studenterklæringer

Placeringer

geopoint
  • 5500 University Parkway, CA 92407, San Bernardino

Spørgsmål