Keystone logo
© ©Canadian University Dubai
Canadian University Dubai

Canadian University Dubai

Canadian University Dubai

Introduktion

En canadisk uddannelse i hjertet af Dubai

Canadian University Dubai (CUD) tilbyder bachelor- og kandidatuddannelser baseret på en verdensførende international læseplan. Beliggende i byens pulserende forretningsdistrikt giver CUD studerende den unikke mulighed for at opnå en førsteklasses canadisk uddannelse, mens de oplever den dynamiske livsstil i Dubai, De Forenede Arabiske Emirater.

En indgang til livet i Canada

Hvert af vores akademiske programmer giver mulighed for at starte din videregående uddannelse i Dubai og derefter overføre med kredit til en af vores canadiske eller andre internationale partnere. At studere på CUD giver en gateway for studerende til at forfølge videregående uddannelse, forskning og beskæftigelsesmuligheder i Canada.

Et ry for akademisk ekspertise

Vi samarbejder med vores canadiske partnerinstitutioner for at udvikle læseplaner i verdensklasse, og vores internationale fakultet er førende inden for deres felt. Vi leverer en bred vifte af bachelor- og kandidatuddannelser på tværs af discipliner inden for arkitektur og interiørdesign; Kommunikation og medier; Engineering, anvendt videnskab og teknologi; Ledelse; kreative industrier; Miljøsundhedsvidenskab; og samfundsvidenskab, herunder psykologi og anvendt sociologi.

En praksisbaseret læringstilgang

Vores brancheorienterede programmer fokuserer på kritiske arbejdsrelaterede færdigheder for at give kandidater et forspring i UAEs voksende videnøkonomi. Vi tilbyder studerende unikke muligheder for at samarbejde med seniorfakultetet om anvendte forskningsprojekter og for at udforske innovation og iværksætteri gennem vores studentervirksomhedsinkubator.

En enestående studentoplevelse

Vores mangfoldige campussamfund repræsenterer over 120 forskellige nationaliteter, og vores pulserende studieliv sikrer, at hver eneste af vores kandidater er udstyret med de færdigheder og erfaringer med globalt medborgerskab, der kræves for at udmærke sig i den moderne forretningsverden.

Hurtige fakta

 • Rangeret som nr. 1 i Dubai og nr. 25 i den arabiske region (QS Arab Region University Rankings 2022)
 • Rangeret i top 2% (601-650) på verdensplan og top 4 i UAE (QS World University Rankings 2022)
 • 50+ internationale akademiske partnere
 • 40+ akkrediterede programmer og koncentrationer
 • 120+ studerende nationaliteter tiltrådte.
 • International programakkreditering/certificering: CIMA, CFA, ACCA, IAA, PRSA, PRME, ECO Canada og SHRM

Campus funktioner

  Ranglister

  • Licenseret af UAE Ministry of Education - Higher Education Affairs
  • Akkrediteret af Kommissionen for akademisk akkreditering
  • Rangeret som nr. 1 i Dubai og nr. 25 i den arabiske region (QS Arab Region University Rankings 2022)
  • Rangeret i top 2% (601-650) på verdensplan og top 4 i UAE (QS World University Rankings 2022)
  • Programakkrediteringer fra brancheorganer
  • Regional tilknytning: AArU
  • Internationale akkrediteringer: IAA, PRSA, PRME, ECO Canada
  • Førende branchecertificeringer: CIMA, CFA, ACCA

  Institutionel licens og programakkreditering

  Canadian University Dubai er licenseret til at tildele grader af UAE Ministry of Education - Higher Education Affairs. Derudover er alle vores uddannelser akkrediteret af Undervisningsministeriet - Højere Uddannelsesanliggender gennem Kommissionen for Akademisk Akkreditering.

  Placeringer

  International

  Canadian University Dubai er blevet rangeret i top 2% (601-650) på verdensplan og top 4 i De Forenede Arabiske Emirater ifølge QS World University Rankings 2022. QS (Quacquarelli Symonds) rangordningssystem er anerkendt blandt verdens mest respekterede universitetsrangeringer.

  Professionelle akkrediteringer og tilknytninger

  Vores akademiske programmer er designet til at forberede studerende til professionel praksis inden for deres valgte område. Dette fokus på færdigheder i beskæftigelsesegnethed har tiltrukket industriens anerkendelse fra førende internationale faglige organisationer, som skitseret nedenfor. Canadian University Dubais akkrediterede programmer er også blevet opført på International Program Accreditation Portal (IPAP) af UAE Undervisningsministeriet.

  IPAP er en offentlig portal, der giver information om den strategiske nationale KPI, der måler procentdelen af nationalt akkrediterede bacheloruddannelser, der har modtaget en yderligere akkreditering af et anerkendt internationalt organ.

  International Advertising Association

  CUD er blandt en elitegruppe af uddannelsesinstitutioner rundt om i verden, der skal tildeles det prestigefyldte akkrediteringscertifikat fra International Advertising Association (IAA). Nyuddannede fra Bachelor of Arts i Kommunikation – Annoncespecialisering vil modtage IAA Certificate of Completion, foruden en bred vifte af faglige udviklingsmuligheder eksklusive for IAA.

  Public Relations Society of America

  CUD er en af et lille antal nordamerikanske og internationale institutioner, og den første og eneste i MENA-regionen, der er akkrediteret af Public Relations Society of America (PRSA) for dets Bachelor of Arts in Communication - Public Relations-program.

  Chartered Institute of Management Accountants

  Studerende på BBA i Regnskab og Finans-programmet kan opnå undtagelser fra otte af de eksamener, der fører til Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) Professional Qualification og den globale professionelle betegnelse Chartered Global Management Accountant (CGMA). Dem med hovedfag i Marketing, e-Business eller Human Resource Management kan opnå fem undtagelser, med andre undtagelser tilgængelige for MBA-kandidater.

  Chartered Financial Analyst Institute

  CUD er også et tilknyttet universitet med Chartered Financial Analyst (CFA) Institute University Affiliation Program. Denne tilknytning indikerer, at læseplanen for vores BBA i Regnskab og Finans-program er tæt knyttet til praksis med investeringsforvaltning og er nyttig for studerende, der forbereder sig til CFA®-programmets eksamener.

  Foreningen af autoriserede revisorer

  Studerende, der dimitterer med en BBA i regnskab og finans mellem 1. januar 2021 og 31. december 2025, vil modtage i alt syv undtagelser i den professionelle Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) eksamenspapirer, specifikt dem, der er relateret til anvendt viden og anvendt viden. færdigheder. Find ud af mere her og udforsk ACCA-fritagelsesberegneren for de fritagne ACCA-eksamenopgaver.

  Autodesk

  Studerende, der er tilmeldt Bachelor of Architecture, BSc i Architectural Studies og BSc i Interior Design-programmer, drager fordel af vores autoriserede akademiske partner med Autodesk, en global leder inden for design og make-teknologi. I over fire årtier har Autodesk arbejdet på at transformere, hvordan tingene bliver lavet. Deres løsninger spænder i øjeblikket over utallige industrier, hvilket giver innovatører mulighed for at kombinere teknologier på nye måder, frigøre talenter og låse op for indsigt for at gøre det nye muligt.

  Sammenslutningen af arabiske universiteter

  CUD er stolt af at tilslutte sig Association of Arab Universities (AArU) som et aktivt medlem, der arbejder for at støtte og forbinde institutioner for videregående uddannelse i den arabiske verden, samt styrke samarbejdet mellem dem. Den ikke-statslige organisation omfatter i øjeblikket 280 arabiske universiteter, hvoraf 12 er beliggende i De Forenede Arabiske Emirater.

  Miljøkarriereorganisationen i Canada

  CUD's BSc i Environmental Health Management opfylder Environmental Careers Organization of Canadas (ECO Canada) internationale standard for ekspertise inden for miljøpraksis, hvilket er i overensstemmelse med den globale miljøarbejdsstyrkes voksende behov på arbejdsmarkedet. Denne International Post-Secondary Environmental Program Accreditation anerkender CUD for vores forpligtelse til uddannelse af høj kvalitet, ansvarlighed og offentlig tillid.

  Principper for ansvarlig ledelsesuddannelse

  CUD er et stolt medlem af Principles for Responsible Management Education (PRME), et verdensomspændende initiativ fra FN's Global Compact til at fremme ansvarlig og bæredygtig ledelsesuddannelse, der omfatter 850 førende erhvervs- og ledelsesskoler i 95 lande.

  Selskab for Human Resource Management

  CUD er blevet anerkendt af Society for Human Resource Management (SHRM) for at tilpasse vores BBA i Human Resource Management til SHRM's Human Resources (HR) Curriculum Guidebook and Templates siden 2020. Globalt har over 400 programmer i cirka 375 uddannelsesinstitutioner været anerkendt af SHRM for deres tilpasning til dets retningslinjer og skabeloner, der definerer minimums HR-indholdsområder, der bør studeres af bachelor- og kandidatstuderende. Retningslinjerne er en del af SHRMs akademiske initiativ til at definere HR-uddannelsesstandarder, der undervises på universitetets handelsskoler og hjælpe dem med at udvikle uddannelser, der følger disse standarder.

  International Sammenslutning af Universiteter

  Canadian University Dubai (CUD) har tilsluttet sig International Association of Universities (IAU), hvilket yderligere demonstrerer vores forpligtelse til at udvide vores globale netværk af institutionelle partnere og lette vores uddannelse og anvendt forskningsudvikling for at forbedre vores akademiske og kulturelle udvekslinger.

  Placeringer

  • Dubai

   Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  Spørgsmål