Keystone logo
Capital University

Capital University

Capital University

Introduktion

Capital University er en privat fireårig bachelorinstitution og kandidatskole beliggende i hovedstaden Columbus, Ohio. Hos Capital transformerer vi liv gennem videregående uddannelse, og vores formål er formål. Gennem en fordybende, stor indflydelse og konvergerende tilgang til undervisning og læring finder vi, fodrer og forfiner den rolle, som vi hver især blev født for - uanset hvem vi er.

Med rødder, der støtter os fast i en historie med akademisk ekspertise, gratis undersøgelse og individuel udvikling for hver studerende, kombinerer Capital personlig opmærksomhed med en afbalanceret liberal arts og professionel uddannelse. Siden grundlæggelsen af den lutherske kirke i 1830 og charteret som et universitet i 1850 har Capital været en agent til at forme engagerede borgere og målrettede ledere, der forbedrer deres industrier, samfund og samfund.

Vores rødder sikrer os, når vi strækker os mod innovation, nye måder at vide og bedre måder at bidrage på. Vores værdier forankrer os, når vi fjerner forhindringer for at give hver studerende, fakultet, personale, fællesskabsmedlem og nabo en chance for at gøre mere, ikke mindre.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • Hamilton Garden, USA

Spørgsmål