Keystone logo
Cardiff University BSc Psykologi
Cardiff University

BSc Psykologi

Cardiff, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28.200 / per year *

På campus

* for udlandet | for hjemmeår to og tre: £9.250 / år ét: £9.000

Introduktion

Psykologi er den systematiske og videnskabelige undersøgelse af sind og adfærd. Psykologer studerer, hvordan vi tænker, føler og handler, både individuelt og som en del af en social gruppe. Psykologi har en bred vifte af anvendelser inden for sundhed og sociale tjenester, i industri og handel og i uddannelse.

På dette treårige program vil du studere psykologi fra et videnskabeligt synspunkt med vægt på dets sociale, kognitive og biologiske aspekter. Indlejret i et aktivt forskningsmiljø vil dette kursus udvikle kritiske kvantitative og kvalitative færdigheder, som vil gøre dig i stand til at forudsige og forklare menneskelig adfærd.

Dette kursus er akkrediteret af British Psychological Society og leveres af vores entusiastiske, forskningsaktive undervisere fra en af ​​Storbritanniens førende psykologiforskningsafdelinger.

Hvorfor studere dette kursus

På dette treårige program vil du studere psykologi fra et videnskabeligt synspunkt med vægt på dets sociale, kognitive og biologiske aspekter. Du vil blive undervist af praktiserende forskere – i mange tilfælde førende eksperter inden for deres områder.

Akkrediteret af British Psychological Society (BPS)

Dette program opfylder de høje kvalitetsstandarder inden for uddannelse fastsat af BPS.

Top 10

Vi er rangeret i top 10 for psykologi i Storbritannien (Complete University Guide, 2024).

Mulighed for at få professionel erfaring som en del af din uddannelse

Vi er en af ​​kun få psykologiskoler, der giver mulighed for at få professionel erfaring på vores psykologi med professionel placering (BSc) kursus.

96 % beskæftigelse

96% af vores kandidater er ansat i videre studier eller begge 15 måneder efter at have afsluttet deres kursus (Graduate Outcomes Survey, 2021/22).

Internationalt anerkendte forskere involveret i kursusdesign og -levering

95 % af vores forskning er verdensledende eller internationalt fremragende (Research Excellence Framework, 2021). Du vil blive undervist af forskere, der arbejder på tværs af psykologiens spektrum for at tackle store udfordringer, som samfundet og miljøet står over for.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Om skolen

Chat with students

Spørgsmål