Keystone logo
Carl Benz School of Engineering

Carl Benz School of Engineering

Carl Benz School of Engineering

Introduktion

Carl Benz School of Engineering er Mechanical Engineering College under det verdenskendte Karlsruhe Institute of Technology (KIT) og tilbyder en bachelorgrad i Mechanical Engineering undervist på engelsk.

Carl Benz School er en uafhængig institution inden for Karlsruhe Institute of Technology (KIT) med en college-lignende struktur. Det giver studerende fra hele verden mulighed for at læse en bachelor i maskinteknik helt på engelsk eller bare få et indblik i at studere ingeniør via en af Sommerskolerne. Efter vellykket gennemførelse af det 3-årige program tildeles de studerende en Bachelor of Science (B.Sc.) grad af KIT.

Som en del af KIT'et skaber og formidler Carl Benz Skolen viden til samfundet og miljøet. Fra grundforskning til applikationer udmærker KIT sig inden for en bred vifte af discipliner, dvs. inden for naturvidenskab, ingeniørvidenskab, økonomi og humaniora og samfundsvidenskab. Den stræber efter at yde væsentlige bidrag til menneskehedens globale udfordringer inden for energi , mobilitet og information . Som forskningsuniversitet i Helmholtz Association er KIT en unik videnskabs- og uddannelsesinstitution, der deltager i international konkurrence og har en førende position inden for teknologiuniversiteter verden over (se Rankings ). KITs innovationsindsats bygger bro mellem vigtige videnskabelige resultater og deres anvendelse til gavn for samfundet, økonomisk velstand og bevarelsen af vores naturlige livsgrundlag.

I løbet af deres studier får Carl Benz School-studerende privilegiet af forskellige tilføjelser til den internationale college-lignende struktur:

 • Studerende har adgang til faciliteter og tjenester på KIT.
 • Studerende deltager i kompakte klasser med en elitestruktur, der tilbydes af universitetslektorerne i KIT.
 • Studerende får konstant karrierevejledning og støtte.
 • Studerende deltager i forskellige sociale aktiviteter med fokus ikke kun på at studere, men også på opbygningen af et tæt netværk af internationale jævnaldrende, venskaber og livslange forbindelser samt at vokse som individ.

Hvorfor studere på Carl Benz Skolen?

International orientering

CBS er mangfoldigt, fordomsfrit og meget internationalt orienteret. Der er mere end 90% af internationale studerende på campus, og vores alumner kommer fra over 50 lande rundt om i verden.

Stærkt industrinetværk

Mange kandidater er ivrige efter at komme ind på det tyske arbejdsmarked. For at lette dette opfordrer vi vores studerende til at tage i praktik. Som en del af specialiseringen Global Production Management deltager studerende endda i industriens træningsprogram.

Studer fremtidens ingeniørvidenskab

B.Sc. er opdelt i kernestudier inden for det generelle felt af maskinteknik, herunder en specialisering i Automotive Engineering, Global Production Management og/eller Energy Engineering.

Studie- og karrierevejledning

CBS giver de studerende støtte til hverdagsspørgsmål med individuel studievejledning samt med en personlig karriereservice.

Perfekt beliggenhed

Karlsruhe er beliggende i hjertet af Europa og tilbyder nem adgang til bjerge, søer, floder, skove, slotte, skiløb og andre udendørs sportsgrene. Mange steder i Europa, som Paris (2,5 timer), Amsterdam (5,5 timer), London (6 timer) eller Prag (7 timer), er komfortable og hurtige at nå med tog.

Campus funktioner

Sikre boliger på campus

CBS tilbyder alt i ét: Campusboliger og akademisk undervisning samt fritidsfaciliteter (f.eks. et musiklokale) kan alle findes under samme tag.

  Placeringer

  • Karlsruhe

   Schloßplatz,19, 76131, Karlsruhe

  • Suzhou

   Suzhou, Kina

   Spørgsmål