Keystone logo
Carl Benz School of Engineering

Carl Benz School of Engineering

Carl Benz School of Engineering

Introduktion

Carl Benz School of Engineering er maskinteknikhøjskolen i det verdensomspændende anerkendte Karlsruhe Institute of Technology (KIT) og tilbyder en bachelorgrad i maskinteknik undervist på engelsk.

Carl Benz School er en selvstændig institution inden for Karlsruhe Institute of Technology (KIT) med en kollegiumlignende struktur. Det giver elever fra hele verden mulighed for at studere en bachelorgrad i maskinteknik helt på engelsk eller bare få et indblik i at studere teknik via en af sommerskolerne. Efter en vellykket gennemførelse af det 3-årige program, tildeles de studerende en Bachelor of Science (B.Sc.) grad af KIT.

Som en del af KIT'et skaber og formidler Carl Benz Skolen viden til samfundet og miljøet. Fra grundforskning til applikationer udmærker KIT sig inden for en bred vifte af discipliner, dvs. inden for naturvidenskab, ingeniørvidenskab, økonomi og humaniora og samfundsvidenskab. Den stræber efter at yde væsentlige bidrag til menneskehedens globale udfordringer inden for energi , mobilitet og information . Som forskningsuniversitet i Helmholtz Association er KIT en unik videnskabs- og uddannelsesinstitution, der deltager i international konkurrence og har en førende position inden for teknologiuniversiteter verden over (se Rankings ). KITs innovationsindsats bygger bro mellem vigtige videnskabelige resultater og deres anvendelse til gavn for samfundet, økonomisk velstand og bevarelsen af vores naturlige livsgrundlag.

I løbet af deres studier får Carl Benz School-studerende privilegiet af forskellige tilføjelser til den internationale college-lignende struktur:

  • Studerende har adgang til faciliteter og service på KIT.
  • Studerende deltager i kompakte klasser med en elitestruktur, der tilbydes af universitetsundervisere fra KIT.
  • Studerende modtager løbende karrierevejledning og support.
  • Studerende deltager i forskellige sociale aktiviteter med fokus ikke alene på at studere men også opbygningen af et tæt netværk af internationale jævnaldrende, venskaber og livslange forbindelser samt at vokse som individ.

Hvorfor studere på Carl Benz School?

International Orientering

CBS er forskelligartet, åbent og meget internationalt orienteret. Der er mere end 90% af de internationale studerende på campus, og vores alumner kommer fra over 50 lande rundt om i verden.

Stærk industri netværk

Mange kandidater er ivrige efter at komme ind på det tyske arbejdsmarked. For at lette dette, opfordrer vi vores elever til at udføre praktikophold. Som led i specialiseringen deltager Global Production Management studerende endda i branchens træningsprogram.

Undersøg teknologiens fremtid

Den B.Sc. er opdelt i kerneundersøgelser inden for det generelle felt inden for maskinteknik, herunder en specialisering inden for automotive engineering, global produktionsstyring og / eller energiteknik.

Studie- og karrierevejledning

CBS giver studerende støtte til dagligdags spørgsmål med individuel studievejledning samt med en personlig karriere service.

Perfekt beliggenhed

Karlsruhe ligger i hjertet af Europa og giver nem adgang til bjerge, søer, floder, skove, slotte, skiløb og andre udendørs sportsgrene. Mange steder i Europa, som Paris (2,5 timer), Amsterdam (5,5 timer), London (6 timer) eller Prag (7 timer), er komfortable og hurtige at nå via tog.

Placeringer

Placeringer
  • Schloßplatz,19, 76131, Karlsruhe

Spørgsmål