Keystone logo
Carleton University Undergraduate

Carleton University Undergraduate

Carleton University Undergraduate

Introduktion

Velkommen til Carleton University, Canadas hovedstadsuniversitet!

Carleton University, Canadas Capital University, er et dynamisk og innovativt universitet med et stærkt engagement i undervisning, forskning og læring. Vores akademiske programmer, campusfællesskabet, hovedstadens beliggenhed og globale muligheder giver utallige muligheder for, at læring kan ske både i og uden for klasseværelset.

Carleton University ligger i Ottawa, en G7-hovedstad, som byder på muligheder, du ikke finder andre steder. Kendt primært som sæde for Canadas føderale regering, Ottawa er det og meget mere. Det er hjemsted for over 130 ambassader og høje kommissioner fra hele verden, samt talrige nationale organisationer og museer. En stor procentdel af Canadas store medicinske, kliniske og biovidenskabelige forskningscentre er placeret i Ottawa-området, såvel som en teknologiindustri bestående af over 1.900 virksomheder.

Ottawa er også en af de smukkeste hovedstæder i verden med et stort antal kvartersparker og rolige grønne områder, vandveje, der snor sig gennem byen, og historiske og arkitektoniske vartegn. Den storslåede Gatineau Park, som byder på 165 km vandrestier, ligger i den nationale hovedstadsregion.

Beliggende på et smukt campus kun få minutter fra centrum, har Carleton fået et ry som et af de førende universiteter inden for internationale anliggender, handel, journalistik og højteknologi. Den brede vifte af nationalt og internationalt anerkendte programmer giver fleksibilitet til at vælge den grad, der passer til dine interesser.

De bedste læringsmiljøer forener teori og praksis. Forskning viser, at erfaringsbaseret læring bidrager til elevernes engagement, dybere læring, forbedrede akademiske resultater og forbedrede arbejds- og livsfærdigheder. Hos Carleton stræber vi efter at give eleverne virkelige oplevelser, der bringer klasseværelset til verden og verden til klasseværelset. Vi lægger vægt på praktisk forskning, samfundsengagement, arbejdserfaring og fordybende læring.

Mange af vores programmer har co-op- eller praktikmuligheder, hvilket giver eleverne mulighed for at udvikle deres færdigheder på et arbejdspladsmiljø. Vi opfordrer også til bachelorforskning, iværksætterinitiativer og Community Service Learning. At have den betalte "virkelige verden"-oplevelse tjener til at supplere alt, hvad der undervises i klasseværelset og åbner muligheder for døre efter afslutningen af bacheloruddannelsen.

Carleton har en lang historie med at tiltrække internationale studerende til vores indbydende og inkluderende campus. I dag har universitetet cirka 4.500 internationale studerende fra 150 lande, hvilket skaber et mangfoldigt og støttende akademisk fællesskab. Vi er forpligtet til at give tilbage gennem uddannelse, mens vi forfølger bidrag til det fælles bedste. Disse grundlæggende værdier er kernen i universitetets fokus på forskning, samfundspartnerskaber og fremragende undervisning.

Statistik

Carleton har over 100 hovedfag og specialiseringer at vælge imellem og tilbyder 22 bacheloruddannelser på tværs af fakulteterne for kunst og samfundsvidenskab, handel, ingeniørvidenskab og design, videnskab og offentlige anliggender. Mere end 30.000 studerende nyder godt af vores små og interaktive klasser, topmoderne forskning, laboratorier og sportsfaciliteter.

  Campus funktioner

   English Language Requirements

   Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

   Placeringer

   • Ottawa

    315 Robertson Hall 1125 Colonel By Drive, K1S 5B6, Ottawa

    Spørgsmål