Keystone logo
Carnegie Mellon University

Carnegie Mellon University

Carnegie Mellon University

Introduktion

At skabe en transformerende uddannelsesoplevelse for studerende med fokus på dyb disciplinær viden; problemløsning; lederskab, kommunikation og interpersonelle færdigheder; og personlig sundhed og velvære.

At dyrke et transformerende universitetssamfund, der er forpligtet til (a) at tiltrække og fastholde mangfoldige talent i verdensklasse; b) at skabe et samarbejdsmiljø, der er åbent for fri udveksling af ideer, hvor forskning, kreativitet, innovation og iværksætteri kan blomstre og (c) at sikre, at enkeltpersoner kan nå deres fulde potentiale.

At påvirke samfundet på en transformativ måde - regionalt, nationalt og globalt - ved at engagere sig med partnere uden for de traditionelle grænser på universitetsområdet.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Pittsburgh

    Carnegie Mellon University Civil and Environmental Engineering, 119 Porter Hall, 5000 Forbes Avenue, PA 15213, Pittsburgh

Spørgsmål