Keystone logo
© Carroll University
Carroll University

Carroll University

Carroll University

Introduktion

En sand pioner, Carroll University er Wisconsins første fireårige institution for videregående uddannelse. Vores private universitet er forankret i den liberale kunsttradition og er førende inden for sundhedsvidenskab. Vi tilbyder mere end 95 studieområder, herunder en række kandidatuddannelser og en klinisk doktorgrad i fysioterapi. Fra 1846 og frem har vi forberedt vores elever til at leve et liv med formål og mening gennem læringsmuligheder og oplevelser i et mangfoldigt og globalt samfund.

Hvad vil det sige at være pioner? Det betyder at være en del af rig historie og tradition, der fortsætter med at forme vores campussamfund. Det engagerer sig i den ånd af udforskning og opdagelse, der begyndte med vores grundlæggere. Pionerer er ivrige efter at vide mere om den verden, de lever i, og hvordan de vil sætte deres præg ved at bidrage med et nyt perspektiv. Hos Carroll lever vi efter et sæt værdier, der fører os til at stræbe efter ekspertise, strække forbi grænser og behandle dem, vi møder, med respekt, venlighed og værdighed.

Et læringsfællesskab

Vi tilbyder valgmuligheder, når det kommer til bacheloruddannelser og kandidatuddannelser. Vores studerende forfølger deres passion, mens de forbereder sig på deres karriere gennem College of Arts and Sciences, College of Health Sciences, School of Business og School of Education and Human Services. Vores fakultet er personligt investeret i deres studerendes succes. De gør det til en prioritet at lære dem godt at kende, hvilket betyder bedre støtte til at hjælpe dem med at nå deres individuelle akademiske og personlige mål. Carroll differentierer sig gennem sin Pioneer Core. Dette unikke almene uddannelseskrav væver en tværkulturel vægt gennem en studerendes akademiske karriere og udsætter dem for kulturer, ideer og overbevisninger, der er forskellige fra deres egen.

Perfekt beliggenhed

Carroll er bekvemt placeret i et historisk kvarter i Waukesha, Wisconsin, kun få gader fra en charmerende by ved floden fyldt med shopping, restauranter og udendørs rekreation. Vi er mindre end en halv time fra Milwaukee, Wisconsins største by, og mindre end to timer i bil fra Chicago.

Omsorgsfuldt fællesskab

Carroll er et tæt sammentømret samfund, hvor omsorg er mere end en kliché. At tage ansvar for at gøre verden til et bedre sted er en del af, hvem vi er. Fra deres første dag på campus deltager vores studerende i serviceaktiviteter og betaler det frem ved at give tilbage i hele Waukesha og Milwaukee.

Aktiv Campus

Vores pionerer lærer og vokser også uden for klasseværelset. Vores konkurrenceånd trives i vores 23 NCAA Division III atletikhold. Vores studerende får også tid til at forfølge deres passioner eller udforske nye inden for områder som musik, teater, kunst, fotografi og meget mere. Og med mere end 50 studenterorganisationer er det nemt at udforske forskellige interesser og få venner.

Pioneer Driven: Carroll University 's New Vision for Distinction er en strategisk plan, der udstikker en ambitiøs og dynamisk kurs fremad: en kendetegnet ved innovation og entreprenørskab – og drevet af dedikation og drive fra nutidens pionerer.

Siden 1846 har den transformative Carroll-oplevelse formet titusindvis af studerendes liv. Disse pionerer blev inspireret til at lede i kald og leve liv med præstationer og mening. Vores alumner/ae gør en indflydelse på deres lokalsamfund og i andres liv. De står op mod uretfærdighed og udforsker vores fælles menneskelighed gennem tro, kunst, ledende virksomheder, undervisning af børn og voksne, omsorg for de syge og beskyttelse af miljøet. Pionerer belyser vores etos af respekt, integritet og forvaltning.

Med hver afgangsklasse udvides vores rækkevidde – og vores ansvar vokser – for at inspirere vores elever til at opdage deres sande formål, til at blive den bedste udgave af sig selv og til at forberede sig på et tankevækkende engagement i at gøre verden bedre for alle. De er en del af en stolt afstamning, der er vokset sig stærkere med hver ny generation af studerende, fakulteter, medarbejdere og alumner/ae.

Ligesom dem, der er gået før dem, er de pionerdrevne.

" Carroll University vil forvandle verden til det bedre gennem kraften i en engageret uddannelse."

Strategiske planmål

I løbet af de næste syv år vil Carroll University s strategiske plan fokusere på fire nøgleområder:

Forbedring af undervisning og læring

Carroll University vil blive førende i at uddanne elever, der er dygtigt forberedt til livslang læring og erhvervsmæssig succes.

Berigelse af Carroll-oplevelsen

Carroll University vil opnå akademisk ekspertise gennem inklusiv ekspertise.

Opbygning og udnyttelse af partnerskaber

Carroll University vil maksimere virkningen af strategiske partnerskaber, der fokuserer på innovation og iværksættertænkning.

Vokser strategisk

Carroll University vil bygge videre på vores tidligere succeser og fortsætte vores opadgående bane ved bevidst at udvide vores uddannelsesteam, campus-fodaftryk og studerende.

Indlæggelser

Minimum GPA for alle bachelorgrader: 2.0

Procedurer for optagelse - International Freshmen

Følgende legitimationsoplysninger skal indsendes til optagelseskontoret:

 1. Ansøgning om optagelse, som kan indsendes til enhver tid efter en vellykket afslutning af ungdomsåret i gymnasiet.
 2. Udskrift fra en akkrediteret gymnasieskole, der viser fremskridt hen imod, eller færdiggørelsen af, eksamenskrav.
 3. Engelskfærdigheder: Indsend venligst dit bevis for engelskkundskaber til [email protected].
 4. Test-valgfri, Carroll University er test-valgfri for efteråret 2022. Ansøgere kan vælge at indsende en ACT- eller SAT-score som deres bevis på engelskkundskaber

Beslutninger træffes om ansøgninger, når de er fuldstændige, og ansøgere underrettes omgående gennem Office of International Admission. I nogle tilfælde henvises de potentielle studerendes filer til Adgangsudvalget til gennemgang og handling. Dette organ kan give adgang til universitetet, forudsat at visse betingelser er opfyldt, eller kan kræve, at den studerende opfylder specificerede kriterier. Den endelige optagelse på Carrolls atletiske trænings-, sygepleje-, fysioterapi- og ergoterapiprogrammer er betinget af ansøgerens evne til at overholde de tekniske standarder, som er anført i kataloget under hvert studieområde, såvel som sundhedsstandarderne, der er anført på Carroll University sundhedsformularerne.

Universitetsansøgere med handicap har ingen forpligtelse til at oplyse om deres handicap under ansøgningsprocessen. En ansøger kan dog vælge at oplyse sit handicap til Adgangskontoret, hvis den studerende mener, at han/hun ikke opfylder universitetets almindelige adgangskrav. Funktionsnedsættelsen kan tages i betragtning i forhold til den studerendes samlede præstation, funktionsnedsættelsens effekt på hans/hendes akademiske præstationer og sandsynligheden for, at den studerende lykkes med universitetets uddannelser, kurser og aktiviteter.

Engelsk færdigheder:

Der er flere måder at opfylde Carroll University 's engelskkundskabskrav på:

Alle ansøgere

 • Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) (skolekode: 1101)
  • Minimumsscore: 550 (PBT) / 70 (IBT) / 8 (Essentials)
 • Internationalt sprogtestsystem (IELTS)
  • Minimumscore: 6
 • EIKEN Test i praktisk engelsk færdighed
  • Minimumsscore: Grade Pre-1
 • Pearson Test of English (PTE)
  • Minimumscore: 50
 • Duolingo engelsk test
  • Minimumscore: 95
 • Wisconsin English as a Second Language Institute (WESLI)
  • WESLI-anbefaling efter vellykket gennemførelse af kurser på 700 niveauer
 • The Language Company (TLC)
  • Skal modtage en bestået karakter eller højere på TLC niveau 9

Bachelor-ansøgere

 • ACT engelsk score på 18 eller højere
 • SAT Evidensbaseret læse- og skrivescore på 510 eller højere
 • Gå på en amerikansk high school i 3 eller flere år og tilmeld dig ikke-ESL engelsk/sprogkunstklasser

Ansøgere fra følgende lande behøver ikke at indsende bevis for engelskkundskaber:

 • Australien
 • Canada (undtagen Quebec)
 • Irland
 • New Zealand
 • Det Forenede Kongerige
 • Nogle caribiske lande kan efter anmodning kvalificere sig til at blive gennemgået.

Generelle karakterudskriftskrav: Gennemførelse af gymnasium og hvis relevant – Afslutning af skoleeksamener mv. Vi accepterer uofficielle udskrifter til optagelsesformål, så længe de er oversat til engelsk, men kræver, at alle studerende giver os officielle dokumenter inden andet semester.

Cambridge International A/O-niveauer: Vi accepterer O-niveauer og A-niveauer: 5 fag – matematik, engelsk, naturvidenskab, samfundsvidenskab og et femte akademisk fag - B eller højere på et O-niveau kan bruges til engelskkundskaber og et C eller højere på et A-niveau kan bruges til engelskkundskaber

WAEC: WASSCE påkrævet + Skrabelod + en af vores accepterede engelskkundskabsresultater.

Stipendier og finansiering

Carroll anerkender fremragende elevers præstationer. Disse stipendier er tilgængelige for førstegangsstuderende og tildeles på tidspunktet for accept. En studerende er kun berettiget til et af disse stipendier, og beløbene stiger ikke fra år til år.

*De fleste af stipendierne afslutter deres ansøgningsperiode før forårssemesterets start.

Akademiske stipendier

2022-2023 akademiske år stipendiebeløb

Carroll University tildeler fornyelige, automatiske meritstipendier (ikke-behovsbaserede stipendier) til indkommende førsteårsstuderende på optagelsestidspunktet. Disse stipendier er baseret på kumulativ GPA for gymnasiet og standardiserede testresultater, når de leveres. Der er ikke behov for en yderligere ansøgning for at blive gennemgået for disse stipendier! Disse vedvarende stipendier spænder fra $15,000 - $23,000 om året.

En studerende tildeles meritstipendier baseret på deres akademiske baggrund. I tilfælde af, at akademiske oplysninger forbedres over tid (som bemærket af et 7. semesters gymnasieudskrift eller indsendte testresultater), vil Carroll gennemgå et stipendium med højere merit baseret på oplysninger modtaget inden 1. februar 2022.

Afdelings-/ talentstipendier

MacAllister fuldt undervisningsstipendium

 • Fuld undervisning hvert år i fire år.
 • Kræver særlig ansøgning og samtale på campus. Modtageren er ikke berettiget til andre Carroll-stipendier eller tilskud.

Yersin Erhvervsstipendium

 • Varierende fornyelige mængder.
 • Tilgængelig for studerende med hovedfag i regnskab, virksomhedsadministration, erhvervsøkonomi, finans, sundhedsadministration, ledelse og ledelse eller markedsføring.

Davies Otto Fellow Science-stipendium

 • ​$10.000 i alt; 2.500 USD kan fornyes om året.
 • For studerende med speciale i naturvidenskab. Kræver særlig ansøgning og samtale.

Engineering Scholarship Program

 • $4.000–$20.000 i alt; $1.000-$5.000, der kan fornyes om året.
 • Tilgængelig for studerende med speciale i præ-ingeniør/anvendt fysik. Kræver speciel anvendelse.

George F. Kennan Fellowship

 • $5.000 i alt; $1.250, der kan fornyes om året.
 • Tilgængelig for studerende med speciale i historie. Kræver særlig ansøgning og samtale.

Health Careers Opportunities Program (HCOP)

 • Stipendier starter ved $5.000 og stiger hvert akademisk år.
 • Støtteberettigede studerende er førsteårsstuderende med en økonomisk eller uddannelsesmæssigt dårligt stillet baggrund.

George og Gerald Bitters begavet stipendium

 • $1.000-$3.000 om året.
 • Tilgængelig for studerende fra South Milwaukee eller Cudahy High School med en 2.0 eller højere GPA. Kræver speciel anvendelse.

Teaterstipendier

 • $4.000 i alt; 1.000 dollars, der kan fornyes om året.
 • Tilgængelig for studerende med speciale i teater. Baseret på en audition.

Musikstipendium

 • Varierende fornyelige mængder.
 • Baseret på en audition. Musikfag og ikke-major er berettigede.

Anne Hardy Kunststipendium

 • $1.750 fire år i alt.
 • Tilgængelig for studerende med speciale i kunst eller fotografi. Kræver særlig ansøgning og indsendelse af en kunstportefølje.

Les Klug fotografistipendium

 • 500 $ etårigt stipendium.
 • Tilgængelig for studerende med speciale i fotografi. Kræver særlig ansøgning og indsendelse af fotoportefølje.

Jack og Corrine Reichert begavet stipendium

 • Minimum $2.000, der kan fornyes om året.
 • Tilgængelig for studerende fra West Allis Central eller Nathan Hale High School med en 2.0 eller højere GPA. Kræver speciel anvendelse.

Waukesha State Bank

 • $1.000 etårigt stipendium.
 • Tilgængelig for high school seniorer, der bor eller går på gymnasiet i Waukesha County og planlægger at deltage i Carroll på fuld tid i efteråret. Der kræves en særlig ansøgning.

Esports stipendier

 • Varierende fornyelige mængder. Op til $2.500.
 • Denne pris uddeles til indkommende studerende, der har vist fremragende præstationsevner i en udvalgt esport-titel.
 • Baseret på afprøvning (e-mail venligst Head Esports Coach, Kris Pullam ([email protected]). Tilgængelig for alle indkommende studerende uanset hovedfag.

Medmindre andet er angivet, kan stipendier forlænges i fire år, så længe den studerende bevarer fuldtids bachelorstatus. En studerende er kun berettiget til et af disse stipendier. Der kan dog modtages et akademisk stipendium og yderligere priser.

Yderligere præmier

Hilger Traditionspris

 • 500 USD om året kan fornyes.
 • Tilgængelig for børn, børnebørn, søskende til alumner/nuværende studerende eller alumnihenvisning; tildelt på accepttidspunktet.

ROTC

 • Variable fornyelige mængder.
 • Kræver særlig ansøgning. Besøg marquette.edu/rotc/airforce for mere information.

Frihedsstipendium/Yellow Ribbon Program

 • Variable fornyelige mængder.
 • Tilgængelig for post-9/11 veteraner gennem Yellow Ribbon GI Education Enhancement Program. Kontakt venligst registratorkontoret.

Placeringer

 • Waukesha

  North East Avenue,100, 53186, Waukesha

  Spørgsmål