Keystone logo
Carroll University Bachelor i sundhedsadministration
Carroll University

Bachelor i sundhedsadministration

Waukesha, USA

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 36.400 / per year *

På campus

* yderligere gebyrer kan forekomme

Introduktion

Sundhedsorganisationer udfylder en række roller, der rækker langt ud over at yde direkte pleje til patienter. Sundhedsplejeadministratorer leder, administrerer og arbejder i mange områder af sundhedsorganisationer og sikrer, at virksomheden fungerer gnidningsløst, så patienterne kan modtage den pleje, de har brug for. Det er et voksende felt, der giver dig mulighed for at kombinere en passion for at hjælpe andre, samtidig med at du giver dig fleksibiliteten til at arbejde inden for en række forskellige områder, fra økonomi til marketing til menneskelige ressourcer og mere.

Vores program lærer dig om sundhedsindustrien og giver dig de forretnings- og ledelsesevner, der er nødvendige for effektivt at lede eller arbejde i enhver form for sundhedsorganisation. Kursusbelastningen, du vil tage, giver dig masser af plads til at tilføje et bifag, udforske andre studieområder eller overveje en dobbelt hovedfag.

Sundhedspleje er en unik og hurtigt skiftende industri, der kræver medfølende og effektive ledere og beslutningstagere. De kurser, du vil tage i Carroll University 's sundhedsadministration hovedfag, vil udsætte dig for de emner, tendenser og udfordringer, der påvirker sundhedsvæsenet i dag. Når du træder ind i arbejdsstyrken som nyuddannet, vil du bringe en omfattende forståelse af disse komplicerede politikker og praksis, der vil give dig en konkurrencefordel.

Dine oplevelser i klassen vil være interaktive og baseret på problemløsningspraksis i den virkelige verden, hvilket giver en enestående baggrund for at deltage i case-studie-baserede diskussioner med dine kammerater. Mange klasser fokuserer på studerende-ledet læring, hvor du vil arbejde i grupper for at studere sundhedsvæsenets terminologi, politik og etik, endda arbejde dig hen imod at skabe en strategisk plan for et hospital og skrive nogle af dine egne testspørgsmål.

Selvom praktikophold ikke er påkrævet for at opnå denne grad, opfordres studerende kraftigt til at drage fordel af muligheden for at få praktisk erfaring inden for områder, der passer til deres interesser og karrieremål. Mange af vores studerende, der deltager i praktik, har modtaget jobtilbud forud for eksamen.

Programmer, der supplerer de store, omfatter folkesundhed, kommunikation, marketing, ledelse og ledelse, regnskab, finans og spansk.

Vores kandidater arbejder for hospitaler, plejehjem, sundhedsforsikringsselskaber, salg af medicinsk udstyr og andre organisationer inden for alle områder, herunder ledelse, fakturering, kvalitetsstyring, patientfortalervirksomhed, markedsføring og informationsteknologi blandt andre.

Præ-fysioterapistuderende drager fordel af en sundhedsadministrationsgrad

Studerende, der overvejer at ansøge om en graduate school for at opnå deres Doctor of Physical Therapy (DPT) grad, vil drage fordel af en bachelorgrad i Health Care Administration. Du kan vælge mellem en bred vifte af forudvalgte bachelorstudier, inklusive sundhedsadministration, og i de fleste sekvenser fuldføre din DPT hos Carroll på kun seks år. Carrolls DPT-program har en treårig bestyrelseseksamensbeståelsesrate (2012-2014) på 99,3 procent og en jobformidlingsprocent på 97,7 procent inden for seks måneder efter eksamen (2013-2015).

Bacheloruddannelsen introducerer dig til sundhedsterminologi og kommunikation samt forretningssiden af, hvordan sundhedsorganisationer fungerer. Disse områder giver et omfattende perspektiv på, hvordan sundhedssystemer fungerer, og hvordan beslutninger træffes. Chancerne er, at du kan blive stillet spørgsmål om sygeforsikring eller være involveret i at træffe beslutninger om dit speciale, når du yder direkte patientpleje. Du tænker måske også på at eje din egen praksis en dag. Sundhedsadministrationen vil give dig de værktøjer, du skal bruge for at være vidende og succesfuld i enhver af disse situationer.

Mindre

Carroll tilbyder også et minor i sundhedsadministration, der supplerer mange studieområder.

  • Sundhedsadministration Mindre

Indlæggelser

Programundervisning

Stipendier og finansiering

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål