Keystone logo
Central College

Central College

Central College

Introduktion

Central College ( CENTRAL ) i Pella, Iowa, er et privat fireårigt college for liberal arts. CENTRAL er kendt for sin akademiske strenghed, lederskab og karakterdannelse, global erfaringsmæssig læring, STEM (videnskab, teknologi, teknik og matematik), bæredygtighedsuddannelse, atletik og service. CENTRAL oplevelsen er rodfæstet i udforskning og selvopdagelse og forbedret med livet i et beboelsessamfund med 1.150 studerende. Central College værdsætter sit mangeårige forhold til den reformerede kirke i Amerika.

Central College er et fritidshøjskole, der er dedikeret til at hjælpe studerende med at opdage og udvikle deres største potentiale. Vejledt af sin økumeniske kristne tradition involverer universitetssamfundet kraftig, åben undersøgelse for at forfølge akademisk ekspertise.

Kollegiet plejer udviklingen af sindet, mens det fremmer åndelig og følelsesmæssig modenhed og fysisk velvære. CENTRAL integrerer karriereforberedelse med udvikling af værdier, der er vigtige for ansvarligt medborgerskab, og giver kandidater mulighed for effektiv service i lokale, nationale og internationale samfund.

Det akademiske samfund i Central College er dedikeret til at uddanne studerende. Næsten 100 lærere og 350 ansatte, fuldtids- og deltid, tjener cirka 1.100 studenter, der kommer fra Iowa, 30 andre stater og lande over hele verden. Kraften i det CENTRAL globale netværk gennem alumner, forældre, donorer og virksomhedspartnere giver kollegiet og dets studerende betydelige muligheder.

Placeringer

  • Pella

    University Street,812, 50219, Pella

    Spørgsmål