Keystone logo
Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

Introduktion

Celso Lisboa blev født i byen Rio de Janeiro i det tidlige 20. århundrede. Søn af lærere, begyndte han sit liv dedikere sig selv til politik som byrådsmedlem og stat lovgiver i 1950'erne. På det tidspunkt, han udviklede projekter for økonomisk og social relevans og på eget initiativ, grundlagt og opretholdt Recovery Center Bela Vista og social velfærd Arbejde for mindreårige. Reducer social ulighed gennem uddannelse kvalitet var en drøm, din drøm.

I 1964 opgav han politiske aktiviteter for at fundet kollegiet Atheneu brasilianske, der tager sigte på midten og high school. Fortsætter sin drøm, oprettet i 1971, University Society Celso Lisboa. Konsolidering sin succeshistorie i 1998, institutionen erobre positionen af ​​University Center, der tilbyder, foruden kurser i ledelse, gradueringer på sundhed og miljø.

Den Celso Lisboa er den bedste University Center for Sundhed og Wellness i Rio de Janeiro. Med 45 års eksistens, har instituttet uddannet mere end 20.000 studerende i sine bachelor-kurser. Der er 14 tusind kvadratmeter infrastruktur på en enkelt campus i hjertet af North Zone, foran Superhighways Sampaio Station:

80 klasseværelser opdelt i 5 blokke 18 laboratorier til praktiske klasser 4 computerlokaler 3 auditorier multi-sport gym akademi bibliotek

Placeringer

  • Rio de Janeiro

    Rua 24 de Maio, 797 Engenho Novo – Rio de Janeiro CEP: 20950-092, , Rio de Janeiro

    Programmer

    Spørgsmål