Keystone logo
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Introduktion

Den tid, du får i college vil være en del af sin historie: en masse venner; erfaringer; nye veje og karriereudvikling for at blive bygget.

Newton er beæret over at deltage i denne fase af sit liv, og altid vil være heppe på deres personlige og faglige succes.

Besøg vores enheder, fremme en udveksling mellem campus, udveksle ideer, studere, have det sjovt, nyde så meget som muligt. Vores fakultet, personale og struktur er her for at sikre, at denne gang er den mest rentable muligt.

Din fremtid: det er hvad Newton andre tænker. Så når du vælger at bygge din historie med os, ved vi, at dit mål er jobtilfredshed. For at nå toppen af ​​deres potentiale, forene tradition og modernitet i den bedste struktur. Vi tilbyder bred vifte af traditionelle bachelor, teknologisk og afstand, og kandidatniveau. Det faglige niveau er af høj kvalitet med 80% af fakultetet består af lærere og læger, moderne laboratorier, centre og praksis centre i forskellige områder af viden og videnskabelig forskning og udvidelse programmer. Ud over den anerkendte kvaliteten af ​​undervisningen og fokus på praksis, Newton konstant at investere i forholdet til markedet, oprettelse vigtige partnerskaber for at give sine studerende med de bedste muligheder og karrieremuligheder.

Placeringer

  • Belo Horizonte

    R. Mal. Foch, 15 - Grajaú, Belo Horizonte - MG, 30431-189, , Belo Horizonte

    Spørgsmål