
Grad i kulinariske og gastronomiske videnskaber
Barcelona, Spanien
VARIGHED
4 Years
SPROG
Spanish
TEMPO
Fuldtid
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
Sep 2025
STUDIEAFGIFTER
EUR 10.020 / per year
STUDIEFORMAT
På campus
Introduktion
Den tværfaglige grad i kulinariske og gastronomiske videnskaber vil være nøglen til din fremtid
Takket være alle de erfaringer og viden, du vil have gennem uddannelsen, vil du være i stand til at forstå og se det kulinariske og gastronomiske fænomen fra et videnskabeligt, teknologisk, socialt, kulturelt og forretningsmæssigt perspektiv. Din fremtid starter nu!
Forestil dig at være i stand til at slutte dig til en ny generation af fagfolk, der gentænker aktuelle kulinariske udfordringer . Med Joan Rocas ord: "Grunden til denne grad er at få kokke, der er bedre uddannede end os, og som kan fortsætte med det udførte arbejde og tilegne sig ny viden."
Med graden i kulinariske og gastronomiske videnskaber vil du blive anerkendt for din evne til at styre og styre operationer og processer i fødevareindustrien, samfund og kulinarisk innovation . Bliv en motor for forandring inden for gastronomi og kulinariske videnskaber!
Hvorfor studere graden i kulinariske og gastronomiske videnskaber?
Kokken Joan Roca samarbejdede i udformningen af uddannelsesforløbet sammen med prestigefyldte kokke og førende personligheder i sektoren . Det inkorporerer også den viden om det kulinariske faktum , som er opnået fra udviklingsarbejdet af BulliPedia , projektet ledet af Ferran Adrià inden for rammerne af elBulliFoundation.
Galleri
Indlæggelser
Stipendier og finansiering
CETT Foundation, med den faste overbevisning om, at træning og overførsel af viden er grundlæggende , udvider det hjælpeprogram, som det allerede tilbyder årligt til studerende og inkluderer nye stipendier til dette kursus.
Derudover vil CETT også give mulighed for at foretage betalingen inden for 6, 10 eller 12 måneder gennem bankfinansiering, hvormed der vil blive anvendt en rabat på 5 % af afdragsbeløbet. Få mere at vide om de særlige forhold.
Læreplan
Turismeuddannelsen udvikler i løbet af de første to år de fag, der er fælles for alle specialer. Fra og med det tredje år vil du være i stand til at tage de specifikke meritter af det speciale, du vælger. For at afslutte skal du fuldføre dit afsluttende eksamensprojekt.
Første kursus
- 051101 Historie om madlavning og gastronomi (6 Credits)
- 051102 Principper for fysiologi og biokemi (6 point)
- 051103 Food Chemistry (6 Credits)
- 051104 Turisme, gastronomi og kommunikation (6 Credits)
- 051105 Antropologi og psykologi af mad og gastronomi (6 Credits)
- 051106 Fundamentals of Economic and Financial Management (6 Credits)
- 051207 Køkkenproduktionssystemer og processer (6 Credits)
- 051208 Kulinariske teknikker og forberedelser (6 Credits)
- 051209 Principper for ernæring og diætetik (3 Credits)
- 051210 Anvendt økonomi og bæredygtighed (3 Credits)
- 051211 Fysiske og fysisk-kemiske baser for kulinariske produkter og processer (6 Credits)
Andet kursus
- 052109 Kunst og madlavning (6 Credits)
- 052108 Marketing og merchandising (6 Credits)
- 052110 Produkter af animalsk oprindelse: forarbejdede og uforarbejdede (6 Credits)
- 052107 Produkter af vegetabilsk oprindelse: forarbejdede og uforarbejdede (6 Credits)
- 052111 Middelhavskøkken og verdenskøkken (6 Credits)
- 052214 Sødt køkken: teknikker og formler (6 Credits)
- 052213 Genetisk udvikling og forbedring af kulinariske afgrøder (3 Credits)
- 052216 Agrosystems of the world (3 Credits)
- 052212 Fødevaresikkerhed og -lovgivning (3 Credits)
- 052215 Anvendt teknisk engelsk (9 Credits)
- 052300 Indledningspraksis (6 Credits)
Tredje kursus
- 053220 Forretnings- og miljølovgivning (3 Credits)
- 053219 Ledelse og udvikling af mennesker og teams (3 Credits)
- 053223 Tilberedning og smagning af drinks (6 Credits)
- 053218 Traditionelt køkken: Fra lokalt til globalt (6 Credits)
- 053224 Planlægning og design af kulinariske rum (3 Credits)
- 053222 Certificerede produktions- og kvalitetsmærker (3 Credits)
- 053221 Fiskeri og gastronomi (3 Credits)
- 053225 Mad og sundhed (3 Credits)
- 053217 Kulinariske eksperimenter (6 Credits)
Fjerde klasse
- 054229 Kreativ proces og moderne kulinarisk teknologi (6 Credits)
- 054230 Sensorisk analyse (6 Credits)
- 054227 Kulinarisk og gastronomisk forskning (6 Credits)
- 054228 Innovation og produktudvikling (6 Credits)
- 054226 Forretningsstrategi og entreprenørskab (6 Credits)
- 054900 afsluttende gradsprojekt (12 kreditter)
Programresultat
Hvilke mål vil du opnå med graden i kulinariske og gastronomiske videnskaber?
Det grundlæggende mål er at uddanne fagfolk med de nødvendige ledelsesevner til at besætte ansvarsfulde stillinger i kommercielle, kollektive og fødevareindustriens cateringvirksomheder og institutioner. Profiler, der ved, hvordan man kan innovere i lyset af udfordringerne fra globalisering, bæredygtighed og teknologisk udvikling.
Mere specifikt søger vi:
- Træn fagfolk med viden inden for kulinariske og gastronomiske videnskaber , der giver dem mulighed for at forstå og se det kulinariske og gastronomiske fænomen fra et videnskabeligt, teknologisk, socialt, kulturelt og forretningsledelsesperspektiv.
- Giv de nødvendige færdigheder til at innovere, designe, producere og administrere tjenester inden for haute cuisine, kommerciel og kollektiv catering og fødevareindustrien.
- Udfør forsknings- og udviklingsprojekter inden for kulinariske og gastronomiske videnskaber.
- Styrk eleverne gennem arbejdet med både personlige og faglige færdigheder.
Hvilke færdigheder vil du tilegne dig med graden i kulinariske og gastronomiske videnskaber?
De vigtigste bløde færdigheder og hårde færdigheder , der udvikles gennem hele uddannelsen, er:
- Tilegne sig videnskabelige metoder i grundlæggende aspekter af kulinariske produkter og processer.
- Kend sammensætningen af fødevarer (kemisk, fysisk, biologisk), dens modifikationer og ændringer.
- Vide, hvordan man identificerer produkter (oprindelse, karakteristika og gastronomisk interesse).
- Forstå ingredienser , deres funktionelle egenskaber, processer, teknikker og tendenser.
- Lær det grundlæggende i de vigtigste fødevaretransformations- og tilberedningsprocesser.
- Undersøg forholdet mellem mad og sundhed .
- Kend de fysiologiske processer involveret i den sensoriske opfattelse af mad.
- Arbejde med økonomisk og finansiel styring af kulinariske og gastronomiske projekter i kulinariske rum.
- Træn i kommercialisering og markedsføring .
- Besidder gastronomisk kultur (historisk, social, geografisk, antropologisk).
- Dyrk respekt for traditionel gastronomisk kultur .
- Få en global vision af den gastronomiske proces.
- Lede og integrere tværfaglige teams .
- Besidder forbrugeretik.
Programundervisning
Karrieremuligheder
Hos CETT-UB har du et helt team af eksperter, der vil sikre din professionelle karriere fra det øjeblik, du bliver en del af vores fællesskab.
Vi ønsker, at du er informeret og parat til at nå de faglige mål, du har sat dig. Med denne motivation vil du finde et team af mennesker, som vil ledsage dig under processen på en personlig måde.
Takket være samarbejdet mellem de vigtigste virksomheder i turismesektoren * vil du være i stand til at lære og omsætte de mest nyttige værktøjer til at få adgang til og udvikle dig på arbejdsmarkedet.
Den service, vi stiller til din rådighed, er baseret på 3 grundlæggende søjler:
- Professionel vejledning fokuserer fortsat på dig, identificerer styrkerne ved din profil, analyserer din erfaring og tidligere træning og understøtter dine vigtigste motivationer for vækst.
- Et tæt forhold til de vigtigste aktører i turistsektoren, bygget gennem mere end 50 års tilstedeværelse på markedet, uddannelse af fagfolk med færdigheder og værdier højt værdsat af erhvervslivet.
- Design og udvikling af en lang række aktiviteter, diskussionsrum og værktøjer, som vi stiller til din rådighed, og som gør dig i stand til at møde enhver udfordring, du møder gennem din professionelle karriere.
På denne måde inviterer vi dig til at deltage i en dynamisk proces tilpasset dine forventninger, som omfatter følgende faser:
Definition af dine professionelle milepæle
- Dyb analyse af din indgangsprofil.
- Etablering af realistiske mål og overvågning af din køreplan.
- Vejledning i design og udvikling af din personlige karriereplan.
Design og udvikling af de vigtigste værktøjer til relationer til arbejdsmarkedet
- Gennemgang og rettelse af CV og følgebreve, tilpasning af den faglige målsætning til markedets krav.
- Anbefalingsbrev. Studerende, der er i udvælgelsesprocessen, vil kunne regne med CETT-UB-referencer.
- Adgang til de vigtigste forskningskanaler og adgang til praktik- og arbejdsmuligheder.
- Håndtering af tilbud og selvindstilling. Vi støtter dig i at gøre din profil mere synlig for virksomheder og headhuntere, og giver dig referencer til dit kandidatur.
- Opfølgning på kandidaturer. Vi hjælper dig med at vide, hvor din udvælgelsesproces er.
Personlig træning
- Vejledning i at søge efter faglige muligheder.
- Simulering af jobsamtaler og feedback på aspekter, der kan forbedres.
- Samtaler efter kompetencer og mentorordninger for de profiler, der har svært ved at følge jobsøgningsprocessen og/eller risikere social udstødelse.
- Udarbejdelse af præsentationer, så du selv kender virksomhedernes behov, så du kan analysere mulighederne for på kort og mellemlang sigt at linke til en organisation og udveksle bekymringer med referenceprofessionelle
Netværk og Dynamisering af aktiviteter
- Virksomhedspræsentationer i din uddannelsesperiode
- Master Classes rettet mod at lære om strategiske sektorer
- Virksomhedens dynamik og udfordringer indarbejdet i dine træningssessioner
- Markedspladser og personlige og virtuelle beskæftigelsesmesser, hvor mere end hundrede virksomheder årligt deltager på Campus i den personlige rekruttering af talenter.
Eksklusiv adgang til Jobcenter
- Ledelse af mere end 900 praktikmuligheder årligt
- Ledelse af mere end 1.500 jobmuligheder årligt
- Overvågning af indsendte ansøgninger
- Tilpasning af personlige læreplansmodeller og følgebreve