Keystone logo
Charter College - Including Aviation

Charter College - Including Aviation

Charter College - Including Aviation

Introduktion

Charter College er en privat, uafhængig videregående uddannelsesinstitution, der understreger en ny retning for uddannelse. Charter College er ikke et liberalt kunstskole eller universitet. I stedet tager Charter College de bedste elementer fra hver af disse respekterede uddannelsesinstitutioner for at skabe en unik og innovativ oplevelse, der opfylder vores studerendes behov.

Vi tilbyder karriereuddannelsesprogrammer inden for de voksende områder inden for sundhedspleje, forretning, veterinærassistent, informationsteknologi og udvalgte erhvervskarrierer. Vi giver vores studerende en karrierefokuseret uddannelse, der er relevant i dagens arbejdsområde og integreret med branchespecifik teknologi, software og udstyr.

På grund af vores engagement i vores studerendes succes undersøger vi uendelig mange typer miljøer, der er bedst for den samlede studerendes vækst, og derefter skaber vi dem. Vi tilbyder branchens nuværende laboratorier og faciliteter, erfarne instruktører og en fleksibel timeplan.

Placeringer

Placeringer
  • Southeast Mill Plain Boulevard,17200, 98683, Vancouver

  • West Broadway,100, 90802, Long Beach

  • outlet dr,5278, 99301, Pasco

  • State University Drive,5151, 90032, Los Angeles

  • 700 East,9485, 84070, Sandy

Spørgsmål