Keystone logo
Chartered Institute Of Management Accountants

Chartered Institute Of Management Accountants

Chartered Institute Of Management Accountants

Introduktion

Chartered Institute Of Management Accountants ® (CIMA), der blev grundlagt i 1919, er verdens førende og største professionelle organisation af ledelsesregnskaber.

CIMA hjælper enkeltpersoner og virksomheder med at få succes ved at udnytte den fulde styrke i ledelsesregnskab - ikke kun bogføring af balance, men regnskab for forretning.

Sammen med American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) etablerede vi Chartered Global Management Accountant (CGMA) udpegelse i 2012 for at give medlemmerne et nyt niveau af ressourcer og anerkendelse.

CIMA-pensum trækker på de unikke CGMA Global Management Accounting Principles © og CGMA Competency Framework for at styrke enkeltpersoner med højt niveau evner til at hjælpe dem med at opnå bæredygtig succes i både forretning og økonomi.

Vi leverer løbende faglig udviklingstjenester, finansierer akademisk forskning, udvikler tanke lederskab, overvåger faglige standarder, vedligeholder etiske retningslinjer for medlemmer og arbejder med eksterne undervisere og vurderingsydelser for at give den bedste studie og eksamensoplevelse.

I 2017 dannede medlemmer af CIMA og AICPA Association of International Certified Professional Accountants for at forene og styrke regnskabsfaget globalt. Foreningen repræsenterer et indflydelsesrige netværk med mere end 650.000 medlemmer og studerende inden for ledelse og offentlig regnskab og forbereder regnskabsførere til nutidens udfordringer og morgendagens muligheder.

For at praktisere som ledelsesrevisor skal du have en relevant faglig kvalifikation. Der er flere kvalifikationsudbydere, men CIMA er verdens førende inden for uddannelse i ledelse af regnskab. Vores kvalifikationer er aktuelle, innovative og fører til Chartered Global Management Accountant (CGMA) status, den eneste globalt anerkendte betegnelse for ledelsesrevisorer.

Alle kan studere med CIMA for at blive CGMA. Hvordan du kommer i gang afhænger af dine eksisterende kvalifikationer.

Placeringer

Placeringer
  • The Helicon One South Place London, EC2M 2RB, London

Spørgsmål