Keystone logo
Christ's College

Christ's College

Christ's College

Introduktion

Christ's College blev grundlagt i 1959 af Dr. James R. Graham Ⅲ. Dr. Grahams forældre, Jimmy og Sophie Graham, fungerede som missionærer i Kina fra 1889 til 1940, så Dr. Graham voksede op i Kina. Efter at have gået på Hampden-Sydney college i Amerika, følte han kaldet om at vende tilbage til Kina som missionær for at hjælpe de mennesker, han elskede så dybt. Dr. Graham var en stærk tro på kristen uddannelse og så behovet for et college i Taiwan baseret på kristne fonde.

I 1952 begyndte Dr. Graham at rejse rundt i USA og lykkedes at stifte Free China Christian College Association (FCCCA) og registrerede det i staten Californien i september 1959. Senere samme år købte han jord i Kuandu og startede Christ's College med et fireårigt Christian Liberal Arts College-program. Campus Christ's College ligger på et smukt plateau med udsigt over Tamsui-floden og bjergkæden Goddess of Mercy.

Dr. Graham grundlagde også Free China Foundation i Taipei County (som nu er Free China Foundation i New Taipei City), det juridiske nonprofitorganisation, der kontrollerer Christ's College og registrerede det hos Taipei County Government den 18. september 1961. I foråret 1966 anerkendte indenrigsministeriet på Taiwan Christ's College som en religiøs institution og blev registreret i skolen (nr. 205648) og sanktionerede derved officielt skolen. Christ's College kom i regi af Presbyterian Church i Amerikas mission til verden i 1977. I maj 2012 blev Christ's College registreret hos Undervisningsministeriet, hvilket gjorde det til det første regeringserkendte kristne liberale kunstskole i Taiwan.

Placeringer

  • New Taipei

    No.51, Ziqiang Rd., Tamsui Dist., New Taipei City 25162, Taiwan, , New Taipei

    Spørgsmål