Keystone logo
Chugye University For The Arts

Chugye University For The Arts

Chugye University For The Arts

Introduktion

I november 1973 blev ChuGye School Foundation godkendt af Undervisningsministeriet til grundlæggelse af et junior college of arts. Derefter, i marts 1974, åbnede kollegiet først døren med en samlet tilmelding på 200 studerende over koreansk musik, stemme, instrumenter, koreansk maleri og vestlige malerafdelinger, og Mr. Hyung Bin Yim blev indviet som sin første præsident.

kation 'ved at dyrke et par, men talentfulde kunsteliter med professionel viden og dyb forståelse af højt kultiveret liv.

Forlængelse af skolegangsperioden fra 2 til 4 år i januar 1976 begyndte kollegiet at sprede sig jævnt for at tilbyde mere variation af uddannelse inden for kunsten. Derudover blev instituttet for klaver (1980) og Institut for kreativ skrivning (1982) oprettet. At gøre sin progressive vækst, glat for at tilbyde mere variation af uddannelse inden for kunsten. Derudover blev instituttet for klaver (1980) og Institut for kreativ skrivning (1982) oprettet. På grund af sin progressive vækst er kollegiet blevet et akkrediteret universitet af regeringen for at tildele graderne BA, BM og BFA under sit nye navn " Chugye University For The Arts " siden 1997. Studerende skal opnå 140 point eller mere og at bestå 'akademisk evaluering til eksamen for at få bachelorgrader.

På randen af det 21. århundrede har Chugye University For The Arts markeret en ny epoke ved at oprette en Graduate School of Arts Management. Graduate School of Art Management, Chugye University For The Arts tilbyder kandidatuddannelser om kunstledelse såvel som om planlægning og forskning i kulturen.

Mere end tusind studerende nyder nu deres studerendes liv og styrker deres talenter ved universitetet og er stolte af sin prestigefyldte placering i centrum i Seoul. Universitetet har for nylig lanceret adskillige ambitiøse projekter såsom konstruktion af et avanceret integreret informationsstyringssystem kaldet 'CHIIMS', omstrukturering af fakultets- og administrationsorganisationer og udvikling af nye læseplaner, der passer til det kommende videnbaserede samfund i det nye årtusinde under universitetets ambitiøse udviklingsplan for "Vision ChuGye 21" på mellemlang og lang sigt, hvorunder universitetet vil sikre de studerendes lyse fremtid med sin totalrenoverede infrastruktur både inden for software og hardware.

Placeringer

Placeringer
  • Seodaemun-gu

    Seodaemun-gu, Sydkorea

    Programmer

    Spørgsmål