Keystone logo
Chung Hua University

Chung Hua University

Chung Hua University

Introduktion

Chung Hwa University blev oprettet i 1990. Under omhyggelig planlægning af bestyrelsen og skolelederne har skolen følgende præstationer og egenskaber:

Beskæftigelsesorienterede tre gymnasier

Ifølge de seneste undersøgelser fra Undervisningsministeriet, 104 Manpower Bank og 1111 Manpower Bank har kandidater fra Chung Hwa University de tre højeste præstationer med "høj beskæftigelsesfrekvens, høj løn og høj virksomhedstilfredshed."

Blandt dem er beskæftigelsesfrekvensen for vores skoles elever den første på det omfattende universitet med fremragende undervisningstilskud fra Undervisningsministeriet. Ifølge 104 Human Bank -statistikker er gennemsnitslønnen for mere end halvdelen af kandidaterne højere end gennemsnitslønnen for de nationale private universitetskandidater og har været rangeret i 5 på hinanden følgende år 1111 Human Banking Corporation er mest tilfreds med top 10 private universiteter.

Det eneste private universitet i Zhumiao -området, der har opnået international AACSB og IEET dobbeltcertificering

Chung Hwa University er det eneste private universitet i Zhuzhumiao -området, der er akkrediteret af American Association for Promotion of International Business Schools (AACSB) og Chinese Society of Engineering Education (IEET). De grader og point opnået af studerende kan bruges over hele verden.

School of Management rangerer ikke kun blandt de øverste 5% af de bedste business management -skoler i verden, men rangerer også blandt de 450 bedste universiteter i Asien i QS -evalueringen i 2020 af det britiske forskningsfirma for videregående uddannelser og rangerer som nummer 11 blandt omfattende private universiteter i Taiwan.

Placeringer

  • Taipei

    Taipei, Taiwan

    Spørgsmål