
Naturvidenskabelig bachelor in
Bachelor i anvendt videnskab grad i kulinarisk og fødevarevidenskab Cincinnati State

Stipendier
Introduktion
Bachelor of Applied Science grad i kulinarisk og fødevarevidenskab forbereder de studerende til at tilslutte sig fødevareindustrien som entry-level fødevarevidenskabere og teknologer eller til at komme ind i relaterede erhvervsområder, herunder produktforskning og -udvikling, kvalitetskontrol og fødevaresikkerhed, overholdelse af lovgivning, tilsyn med fødevareproduktion og salg af specialingredienser.
I løbet af de første to år af bacheloruddannelsen fokuserer de studerende på det grundlæggende inden for kulinarisk kunst. Studerende udvikler deres færdigheder i Midwest Culinary Institute's avancerede kulinariske laboratorier og bagningslaboratorier under tilsyn af fakultetsmedlemmer med professionel ekspertise.
I det tredje og fjerde år udvider de studerende deres kulinariske og fødevarevidenskabelige færdigheder. Kurser på øverste niveau inkluderer fødevareingrediensfunktionalitet, design og udvikling af fødevareprodukter, sensorisk evaluering og testning, madmikrobiologi og anden forberedelse til professionel karriere.
Studerende deltager i oplevelsesmæssig læring gennem kooperativ uddannelse i hvert år af bacheloruddannelsen.
Studerende, der ønsker at overføre kredit til Cincinnati State for kulinariske kurser, der er gennemført ved en anden institution, skal mødes med programformanden. Kursusoverførselskredit kan være begrænset baseret på programakkreditering og studerendes succes i det tidligere kulinariske kursusarbejde.