Keystone logo
Clarkson University Graduate School

Clarkson University Graduate School

Clarkson University Graduate School

Introduktion

Clarksons kandidatuddannelser er en del af dit allerede travle liv.

Vi får at vores studerende lever meget engagerende liv. Det er de seneste college-grader, der leder efter den konkurrencefordel. De er forældre. De er fremtidige læger og lærere. De er iværksættere, innovatører og opfindere. De er fuldtidsansatte ved Fortune 500-virksomheder. De er frivillige i deres lokalsamfund.

Derfor har vi skabt fleksible indstillinger, der passer ind i din livsstil. Online, på stedet på et af vores fire lokationer i New York State eller hybrid (en blanding af online og onsite) indstillinger giver dig mulighed for at tage kurser i det rum, der fungerer for dig. Deltid og heltids muligheder giver dig mulighed for at gennemføre dit program på din tid.

Og den bedste del? Du får en akkrediteret uddannelse af høj kvalitet, der vil føre til fremtidig succes inden for dit felt, undervist af fakultetseksperter i en lille klassesætning.

Om Graduate School

Hos Clarkson har innovation betydning. Studerende, der vælger Clarkson til kandidatuddannelser og erhvervsprogrammer kommer her med et formål: at fremme viden, at udforske ideer, der fremmer samfundet og at opbygge meningsfulde karrierer. Gennem verdensrelevant læseplan og engagement med ledere i branchen, erhvervslivet og uddannelsen vil du være parat til at give mening om komplekse systemer, skabe forbindelser på tværs af mennesker og felter og finde kreative løsninger på nogle af dagens mest irriterende udfordringer. Du uddyber din videnbase for at fremskynde dine ideer til gode produkter og føre organisationer, der har indflydelse.

Forbindelser gør forskellen. Clarkson-alumninetværket er over 40.000 mennesker stærke og fulde af ledere, der inspirerer effektive organisationer, producerer ideer, der ændrer den måde, mennesker lever på og engagerer sig med det nuværende studerende på meningsfulde måder. Vores dekaner og fakultet konsulterer jævnligt deres egne rådgivende råd bestående af industriledere, alumni-arbejdsgivere, forskningspartnere, tænketank-konsortiummedlemmer og kammerater i den akademiske verden. Som indskrevet kandidatstuderende kan du tilmelde dig Clarksons Alumni Association-programmer og få adgang til vores karriererecenter-tjenester for at fremme din professionelle udvikling.

Streng og personlig. Fra Fulbright og National Science Foundation Scholars til højt godkendte, arbejdende fagfolk og forskere, der samarbejder med tankelederne i branchen, bringer fakultetet i Clarkson deres egne oplevelser og netværk til deres undervisning og rådgivning. De kan forholde sig til kravene i livet uden for klasseværelset, uanset om du er en arbejdende forælder, en karrierer eller en frivillig i samfundstjenesten. Du lærer at kende fakultetet personligt, da klassestørrelser med vilje er små på tværs af alle læringsformer: onsite, online, fuld tid og deltid.

Det værd. Clarksons uddannelsesmæssige tilgang leverer resultater. Ifølge Brookings Institution øger en Clarkson-grad kandidaternes midtkarriereindtjening med mere end 40%. PayScale Inc. rangerer Clarkson i top 12 af bedste kandidatuddannelsesprogrammer efter lønpotentiale. Og en ud af fem Clarkson-alumner er allerede en administrerende direktør, ejeren af et firma eller i en ledende stilling.

133608_54e5d044495baa14f6da8c7dda2f30771139d9e34e507441702c7ad69744c7_1280.jpg

anerkendelser

 • 95% af kandidaterne til uddannelsesprogrammet placeret i 3 måneder efter eksamen
 • Mere end 90% af kandidaterne i MBA-programmet placeres i 3 måneder efter eksamen
 • Top-20 Supply Chain Management Program, US News & World Report, Amerikas bedste colleges 2016
 • Bedste colleges for veterans, US News & World Report, America's Best Colleges 2016 .
 • Online MBA-program rangeret som en af de top 40 i nationen, US News & World Report 2015 .
 • Top 50 Amerikas mest iværksætteruniversiteter, Forbes
 • Bedste Online Graduate Business-programmer, US News & World Report, Bedste Online-programmer

Graduate School Mission

I kongruens med Clarkson University Mission er Graduate School helt dedikeret til succes for vores kandidatsamfund af lærde og forskere. Vi er forpligtet til at være dygtige inden for centrale dimensioner af kandidatoplevelsen ved at:

 • Tiltrækning, rekruttering og fastholdelse af talentfulde, forskelligartede og motiverede studerende
 • At give studerende og fakultet koordineret service af høj kvalitet
 • Fremme af branche-akademiske partnerskaber til støtte for væksten af forskningsinitiativer og karrieremuligheder
 • At være den centrale ressource for alle kandidater

Graduate School Vision

At være et center i verdensklasse for kandidatrekruttering, uddannelse, forskning og service.

Clarksons mission, vision og værdier

Clarkson University's akademiske programmer og den uddannelsesmæssige erfaring spænder over grænser og varierer meget i indhold. I hjertet af institutionens uddannelsesmæssige og operationelle processer er grundlæggende mål og værdier, der definerer en fælles oplevelse, der former væksten for enhver Clarkson-studerende. Universitetet har formuleret sin mission, vision og værdier og bruger sin strategiske planlægningsproces disse erklæringer om formål og identitet til at evaluere og bekræfte Clarksons løbende retning og udvikling til ekspertise.

Vores Campus

Clarkson består af tre fysiske campusplaceringer i New York State.

Potsdam - Vores vigtigste campus på 640 skovklædte og havnefront acres er hjemsted for alle bacheloruddannelser, mange kandidater og ph.d. programmer såvel som forskningscentre, atletiske faciliteter og boliger til næsten 4.000 studerende.

Schenectady - I hjertet af Schenectady er vores Capital Region Campus (CRC) hjemsted for adskillige kandidatuddannelser og erhvervsuddannelsesprogrammer, K-12 opsøgende programmer og en facilitet til flere anvendelser.

Beacon - På bredden af Hudson-floden ligger Clarksons Beacon Institute for Rivers and Estuaries, der tjener som hjemsted for kandidatuddannelser, banebrydende vandforskning og K-12 opsøgende programmer.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Potsdam

  8 Clarkson Ave., 13699, Potsdam

 • Schenectady

  80 Nott Terrace, 12308, Schenectady

  • Beacon

   199 Main St., 12508, Beacon

   Spørgsmål